Interessante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
KEUREN VERBANDTROMMELS
Naast het keuren van machines, trappen, steigermateriaal, valbeveiliging en blusmiddelen verzorgt Jecor Professioneel ook het keuren van verbandtrommels.

Bij het verlenen van eerste hulp worden verband- en hulpmiddelen gebruikt. De Arbowet schrijft het bij de hand hebbenvan een EHBO uitrusting voor. De bedrijfsverbandset BHV is gebaseerd op een zogenaamde "werkunit". Een bedrijf kan afhankelijk van de grootte en samenstelling uit één of meerdere units bestaan.
 

GRATIS MAKITA 3,0 AH ACCU
In 2014 bestond Makita 40 jaar in Nederland en in 1915 is Makita in Japan opgericht. Makita bestaat in 2015 dus 100 jaar. Innovatie en kwaliteit zijn gedurende die 100 jaar traditie. De continuiteit in onder andere accu- en laadtechniek heeft gezorgd voor een revolutie in de markt.

Zoveel decennia verder is Makita accugereedschap de norm voor een veelheid aan toepassingen, geholpen door een uitgebreid assortiment machines die alle werken met dezelfde accu. Reden genoeg om dit jubileumjaar te starten met een M waarin accugereedschap centraal staat. Extra feestelijk wordt het door de GRATIS 3,0 Ah accu die u na aankoop van een 14,4 V of 18 V machine online kunt aanvragen. Een herhaling van dezelfde actie als vorig jaar en beter.


COMFORTABEL STOFVRIJ WERKEN MET DE SLIDE KICK
U bent aan het werk met een elektrische zaag of heggenschaar, frees of schuurmachine maar de voortgang hapert. De slang of het snoer blijft haken achter uw werkstuk, de werkbank of een liniaal. U struikelt over de snoeren en slangen op de grond. U wringt uzelf in bochten om met één hand of met uw lichaam de slang of het snoer te geleiden. kortom: afzuigslangen en snoeren hangen in de weg en beperken u in uw bewegingsvrijheid.

De kans op struikelen, verwondingen en tijd- en materiaalverlies door inefficiënt werken en verzagen zijn groot.

De oplossing voor dit probleem: de Slide-Kick!

 

AANBIEDINGEN ORBIS BEDRIJFSINRICHTING

SIGNAALKLEDING / RIJKSWATERSTAAT KLEDING
Een goede zichtbaarheid is tegenwoordig een vereiste bij kleding die gedragen wordt bij werkzaamheden langs wegen of op gevaarlijk plaatsten.

Jecor Professioneel biedt u een scala aan kleding die een RWS en een EN 20471 keurmerk heeft.
ELEKTRISCHE VERGRENDELING
Jecor Professioneel is specialist in projectoplossingen, wij hebben een zeer uitgebreid programma op het gebied van hang- en sluitwerk.
Ook op het gebied van elektrische vergrendelingen hebben wij de juiste oplossing!

Hieronder vindt u onze catalogus met ons assortiment met o.a. elektrische deuropeners, elektrische deursloten, deurhoudmagneten, voedingen, magneetcontacten, elektromechanische deursloten etc.
Zoekt u een speciale elektrische vergrendeling of oplossing  en ziet u deze niet in ons programma staan, aarzel dan niet en neem contact met ons op.
DOWNLOAD FOLDER ELEKTRISCHE VERGRENDELING