Ineressante weetjes, acties en nieuwe producten!
NIEUWSBRIEF JECOR PROFESSIONEEL BOUW & TECHNIEK
KNALLENDE EINDEJAARSACTIE BEVESTIGINGSMATERIALEN
Uw voordeel tot wel 38%!
MAKITA HAAKSE SLIJPER COMBI-DEAL
De krachtige Makita haakse slijper 9565 CVR is nu tijdelijk verkrijgbaar met de Makita afschermkap 196845-3 voor de zeer aantrekkelijke setprijs van slechts € 225,= excl. btw.

Wanneer veiligheid en een stofvrije werkomgeving belangrijk zijn is deze combinatie een must!


6-DELIGE COMPRESSOR ACCESSOIRESSET
Nu verkrijgbaar bij Jecor Professioneel handige 6-delige compressor accessoiresset, voor € 15,45 excl. btw.
INBRAAKMETHODEN / INBRAAKPREVENTIE
Met een gemiddelde van 200 inbraken per dag in Nederland, dienen woningeigenaren, verhuurders en woningbouwverenigingen meer maatregelen te treffen om inbraken te voorkomen. Om de woning optimaal te kunnen beveiligen dient u op de hoogte te zijn van de inbraakmethoden, zodat u gepaste maatregelen kunt treffen ter voorkoming ervan.
SPOUWANKERS RVS
In de praktijk blijkt nog te vaak dat spouwankers van verzinkt materiaal worden toegepast. Door grote blootstelling aan vocht zijn verzinkte spouwankers niet veilig. Spouwankers moeten altijd vervaardigd zijn van roestvast staal (RVS). Deskundigen raden dit niet alleen aan, ook regelgeving is hier nu op afgestemd. RVS-spouwverankering dient opgenomen te worden in bestekteksten. Doordat dit regelmatig over het hoofd wordt gezien, dient er nog te vaak tijdens de bouw een keuze worden gemaakt.
KERNTREKBEVEILIGING
Op allerlei manieren proberen inbrekers hun slag te slaan. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van de "kerntrekmethode". Een inbraaktechniek waarbij inbrekers een schroef in de kern van de cilinder van een slot draaien, om deze er vervolgens geheel uit te trekken. Met behulp van een klauwhamer of poliertrekker proberen inbrekers hierna het object binnen te dringen, met alle gevolgen van dien.
MONTAGERAIL 30X15 MM BIS RAPIDRAIL WM1
Nieuw op voorraad bij Jecor Professioneel: montagerail 30x15 mm Bis Rapidrail WM1 voor ophanging en ondersteuning + bijpassende BIS schuifmoeren.
KIMBLOK-STELLER
De kimblok-steller wordt gebruikt voor het stellen van kimblokken.
DURODEEN REFLEX NEUTEN
Dorpelvervaning met Durodeen

Deze Durodeen neuten kunnen gecombineerd worden met onze standaard DTS onderdorpel.

Speciaal ontwikkeld voor deurkozijnen met een belastbare dorpel, waarbij de hogere Durodeen neuten meegeschilderd kunnen worden met kozijnstijl.
ALUMINIUM DUBBELWERKENDE VEERSCHARNIEREN
Deurveerscharnier aluminium dubbelwerkend, uitvoering F1 t.b.v. deurdikte 40 mm
 

Aluminium dubbelwerkende veerscharnieren voor het openen en zelfsluiten van dubbelwerkende deuren of doorslaande deuren.
Na kort doorslaan van de dubbelwerkende deuren zorgen de ingebouwde veren ervoor dat de deuren terug in hun gesloten positie gebracht worden, zodat ze terug doorgeslaan kunnen worden door de volgende passant/gebruiker.
MAKITA 18V KOFFIEZETAPPARAAT
Ideaal voor in de de keet, in de bus, op de bouw- of in de werkplaats, het nieuwe 18V Makita koffiezetapparaat.

Wordt geleverd zonder accu's en lader, prijs € 39,= excl. btw
LIPS BINNENDEURSLOTEN
Op onze outlet-shop hang- en sluitwerk vind u verschillende soorten Lips binnendeursloten voor de 1200 serie, voor zeer aantrekkelijke prijzen, wees er snel bij want: OP=OP