WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie mei 2016. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Woensdag 01 juni 2016 - KINT congres 2016
Logo KINT

Op woensdag 1 juni zal het KINT congres 2016 met als onderwerp "De waarde van NDO in de industrie", met het sub onderwerp -terug naar de basis- worden georganiseerd bij Louwman & Parqui te Raamsdonksveer. 

Niet Destructief Onderzoek (NDO) is niet meer weg te denken uit de industrie. De verschillende technieken, magnetisch, penetrant, ultrasoon, radiografie, wervelstroom en visuele inspecties zijn sterk ingeburgerd. Materiaalsoorten veranderen. Waar eerst alleen de metalen werden gebruikt worden nu composieten en kunststoffen meer en meer toegepast. De basistechnieken worden steeds geavanceerder. Maar wat wordt er geŽist van een nieuwbouw inspectie, en wat van In Service Inspectie (ISI).

De verwachting is dat de detectiewaarschijnlijkheid van NDO steeds verder stijgt en dat nieuwe technieken, zoals het gebruik van drones, hun intrede doen. Maar wat is nu de waarde van NDO? Voegt het werkelijk iets toe aan de bedrijfsvoering of bespaart het aan de totale kostenkant en is dit in geld uit te drukken? Wat levert het ons op aan betere veiligheid en duurzaamheid en wordt dit op zijn waarde ingeschat; hoe zet je "softe" maatschappelijke issues om in voor het management belangrijke en herkenbare waarden?

Proceq Equotip 550 UCI


Als lid van vereniging KINT (het onafhankelijk platform voor NDO en inspectie) zal Newa als exposant aanwezig zijn en als primeur in Nederland hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI presenteren.

Aanmelden voor het KINT congres 2016 kan via info@kint.nl

Gezocht: Nieuw lid van het Newa team
Personeelsadvertentie Newa

Proceq Equotip 550 UCI webinar

De opname van het Proceq webinar over hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI staat nu op onze website.

Klik op onderstaande video om het webinar te bekijken.