WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie april 2016. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Proceq Profometer corrosion webinar op donderdag 7 april
Proceq Profometer corrosion webinar
Op donderdag 7 april zal Proceq via een tweetal on-line webinars de nieuwe Proceq Profometer corrosion aan het publiek presenteren. 

Het Proceq Profometer corrosion webinar is een on-line seminar waarbij deelnemers on-line "aanwezig" kunnen zijn en waarin zowel de meettechniek achter de Proceq Profometer corrosion als het gebruik van de Proceq Profometer corrosion zal worden behandeld.
Aan het einde van de Proceq Profometer corrosion webinar is een Q & A sessie voorzien waarin deelnemers vragen kunnen stellen over de Proceq Profometer corrosion.


Inschrijven voor het Proceq Profometer corrosion webinar kunt u via onderstaande link. 

Banner inschrijven Proceq webinar
Nieuw: Proceq Profometer corrosion
Proceq Profometer corrosion - 1

De Proceq Profometer is de alles in één oplossing voor dekkingsmetingen en corrosieanalyse.

De Proceq Profometer corrosion is de opvolger van de Proceq Canin+. Met de introductie van de Proceq Profometer corrosion presenteert Proceq het meest geavanceerde corrosie analyse instrument op de markt. Naast de basisuitvoering met een staaf electrode is de Proceq Profometer corrosion ook leverbaar met Proceq's unieke één en vierwiel elektrodes welke een verhoogde productiviteit bieden bij het meten van grote oppervlakken.

Proceq Profometer corrosion - 2
Uniek aan de Proceq Profometer corrosion is dat deze wordt geleverd met de Proceq Profometer touchscreen unit welke kan worden geüpgraded naar een wapeningsdetector Proceq Profometer 600/Profometer 630/Profometer 650 waardoor een gecombineerd corrosie analyse instrument /wapeningsdetector ontstaat.

Uiteraard kan een bestaande wapeningsdetector Proceq Profometer 600/Profometer 630/Profometer 650 ook worden geüpgraded naar een Proceq Profometer corrosion.

Youtube video Proceq Profometer corrosion
Heeft u interesse in de toepassing van de Proceq Profometer corrosion of wilt u meer informatie? 
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Profometer corrosion of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Tip: Tape met schaalverdeling

Proceq tape met schaalverdeling - 2
Tijdens een inspectie van of een onderzoek aan een constructie worden vaak vele foto´s gemaakt van een bepaalde situatie of een gevonden schade.

Tijdens het verwerken van alle tijdens een inspectie of onderzoek gemaakte foto´s in een rapportage is het soms lastig om de schaal van met name detailfoto´s achteraf vast te kunnen stellen.

Een handig hulpmiddel om dit te voorkomen is het plakken van tape met schaalverdeling zoals door Newa is te leveren op rollen van 20 meter.

Proceq tape met schaalverdeling - 1Wilt u meer informatie over de tape met schaalverdeling? 
Neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website  www.newa.nl o.v.v. tape met schaalverdeling of telefonisch via +31(0)13-5072000.