WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie maart 2016. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Nieuw: Proceq Profometer corrosion
Proceq Profometer corrosion - 1

De Proceq Profometer is de alles in één oplossing voor dekkingsmetingen en corrosieanalyse.

De Proceq Profometer corrosion is de opvolger van de Proceq Canin+. Met de introductie van de Proceq Profometer corrosion presenteert Proceq het meest geavanceerde corrosie analyse instrument op de markt. Naast de basisuitvoering met een staaf electrode is de Proceq Profometer corrosion ook leverbaar met Proceq's unieke één en vierwiel elektrodes welke een verhoogde productiviteit bieden bij het meten van grote oppervlakken.

Proceq Profometer corrosion - 2
Uniek aan de Proceq Profometer corrosion is dat deze wordt geleverd met de Proceq Profometer touchscreen unit welke kan worden geüpgraded naar een wapeningsdetector Proceq Profometer 600/Profometer 630/Profometer 650 waardoor een gecombineerd corrosie analyse instrument /wapeningsdetector ontstaat.

Uiteraard kan een bestaande wapeningsdetector Proceq Profometer 600/Profometer 630/Profometer 650 ook worden geüpgraded naar een Proceq Profometer corrosion.

Youtube video Proceq Profometer corrosion
Heeft u interesse in de toepassing van de Proceq Profometer corrosion of wilt u meer informatie? 
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Profometer corrosion of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Nieuw: Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI

Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 is de meest veelzijdige, alles in één oplossing voor mobiele hardheidsmetingen. Met de komst van hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI zijn alle gangbare non-destructieve portable meettechnieken (Leeb rebound, Portable Rockwell en UCI) beschikbaar op hardheidsmeter Proceq Equotip 550.
Uniek aan hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI is dat het meetbereik instelbaar is tussen HV1 en HV5 (~10 N en ~50 N) waardoor hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI uitermate geschikt is voor onder andere het meten van heat affected zones.

Proceq Equotip 550 UCI
Door met de Proceq Equotip 550 gebruik te maken van de combinatie tussen Equotip Leeb, Equotip portable Rockwell en Equotip UCI kan on-site een correlatie worden gemaakt tussen de verschillende meettechnieken.

De nieuwe generatie Proceq Equotip touchscreen biedt, door zijn ontwerp, een uitzonderlijke gebruikerservaring. De uitgebreide software op het Proceq Equotip touchscreen biedt de mogelijkheid om een UCI hardheidsprofiel op te stellen, is voorzien van een eenvoudige controle procedure, kan naar wens van de gebruiker worden ingesteld en beschikt over een instelbare rapportagefunctie.

Youtube video Proceq Equotip 550
Het kleurenscherm van de Proceq Equotip touchscreen stelt de gebruiker in staat om op de best mogelijke wijze metingen te verrichten en de meetwaarden hierna op een eenvoudige wijze te analyseren. De speciaal ontworpen behuizing optimaliseert het gebruik op locatie en in vuile omgevingen.

Tot op de dag van vandaag is de Proceq Equotip een wereldwijd geaccepteerde meettechniek en de facto een standaard in de industrie. Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 voldoet aan alle vereisten welke aan non-destructieve hardheidsmetingen worden gesteld vanuit een breed scala aan industrieën.

Wilt u meer informatie over hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI? Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website  www.newa.nl o.v.v. hardheidsmeter Proceq Equotip 550 UCI of telefonisch via +31(0)13-5072000.