WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie februari 2016. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Levering Schleibinger thin layer shrinkage system
Schleibinger thin layer shrinkage system

Wij zijn trots op het feit dat Newa, na een periode van proefmetingen, een Schleibinger thin layer shrinkage system aan een toonaangevende Nederlandse producent van onder andere egalisatiemiddelen, lijmen en lakken heeft mogen leveren.

Ook deze toonaangevende Nederlandse producent van onder andere egalisatiemiddelen, lijmen en lakken ziet voordeel in het gebruik van het Schleibinger thin layer shrinkage system en verwacht dat de resultaten van de metingen met het Schleibinger thin layer shrinkage system een belangrijke meerwaarde zullen hebben voor klanten.

Schleibinger thin layer shrinkage system - vooraanzicht


Wij wensen onze klant veel succes met het gebruik van het Schleibinger thin layer shrinkage system.

Heeft u interesse in de toepassing van het Schleibinger thin layer shrinkage system of wilt u meer informatie? 
Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website  www.newa.nl o.v.v. Schleibinger thin layer shrinkage system of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Leverbaar via Newa: Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
Stroefheidsmeter volgens NEN 7909

De stroefheidsmeter volgens NEN 7909 bestaat uit een actieve meetunit welke over het te meten oppervlak glijdt en welke kan worden voorzien van diverse verwisselbare voeten voor diverse ondergronden.


Door middel van het display, de LED indicatoren en de toetsbediening welke op de stroefheidsmeter zitten is het apparaat zeer eenvoudig en met één hand te bedienen en krijgt de gebruiker snel een goede indicatie van de stroefheid van de gemeten vloer.


Eigenschappen:
  • De stroefheidsmeter is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij.
  • Robuust ontwerp.
  • Alle meetwaarden zijn direct afleesbaar op het display van de stroefheidsmeter.
  • De stroefheidsmeter is voorzien van een intern geheugen geschikt voor het opslaan van 90 metingen / 18 meetseries.
  • De stroefheidsmeter heeft een zeer eenvoudige meetprocedure.
Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
Wilt u meer informatie over de stroefheidsmeter volgens NEN 7909? Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website  www.newa.nl o.v.v. stoefheidsmeter volgens NEN 7909 of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Conferentie "Rheology of Building Materials"

Op 2 en 3 maart 2016 organiseert Newa in samenwerking met Schleibinger Testing Systems de 25e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" op de University of Technology in Regensburg (Duitsland).

Tijdens deze conferentie zullen, op woensdag 2 maart, diverse presentaties worden gegeven over het meten en het controleren van de diverse eigenschappen van betonmortel, ultra hogesterktebeton, zelf verdichtende beton, staalvezelbeton en aan beton gelieerde materialen. Voor het volledige lezingenprogramma van woensdag 2 maart klikt u op een van de afbeeldingen of op onderstaande link:

Op donderdag 3 maart zal er en laboratorium workshop worden gehouden waarin diverse proeven uitgevoerd zullen worden.

Aan deelname aan de 25e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" zijn geen kosten verbonden, registratie is echter wel noodzakelijk.Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan dit tweedaagse evenement (één dag deelnemen is ook mogelijk) kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. 25e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" of telefonisch via +31(0)13-5072000.