WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie november 2015. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Leverbaar via Newa: Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
Stroefheidsmeter volgens NEN 7909

De stroefheidsmeter volgens NEN 7909 bestaat uit een actieve meetunit welke over het te meten oppervlak glijdt en welke kan worden voorzien van diverse verwisselbare voeten voor diverse ondergronden.


Door middel van het display, de LED indicatoren en de toetsbediening welke op de stroefheidsmeter zitten is het apparaat zeer eenvoudig en met één hand te bedienen en krijgt de gebruiker snel een goede indicatie van de stroefheid van de gemeten vloer.


Eigenschappen:
  • De stroefheidsmeter is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij.
  • Robuust ontwerp.
  • Alle meetwaarden zijn direct afleesbaar op het display van de stroefheidsmeter.
  • De stroefheidsmeter is voorzien van een intern geheugen geschikt voor het opslaan van 90 metingen / 18 meetseries.
  • De stroefheidsmeter heeft een zeer eenvoudige meetprocedure.
Stroefheidsmeter volgens NEN 7909
Wilt u meer informatie over de stroefheidsmeter volgens NEN 7909? Klik dan op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website  www.newa.nl o.v.v. stoefheidsmeter volgens NEN 7909 of telefonisch via +31(0)13-5072000.

09-12-2015: Proceq Zonotip webinar
Banner Proceq Zonotip webinar
Op woensdag 9 december 2015 heeft Proceq een tweetal live webinar's gepland (om 09:00 uur en om 16:00 uur) in welke de werking van pulse-echo ultrasoontechniek met de Proceq Zonotip zal worden behandeld.

Wilt u deelnemen aan een van beide webinar's? Klik dan op de onderstaande afbeelding en schrijf u in o.v.v. Proceq zonotip webinar inclusief vermelding van het gewenste tijdstip van deelname.

Banner inschrijven Proceq webinar

Betondag 2015
Betondag 2015

Op donderdag 19 november 2015 organiseerde de Betonvereniging weer de jaarlijkse Betondag in de Doelen, Rotterdam. De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van betonminnend Nederland.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Betondag en willen via deze weg al onze relaties bedanken voor het brengen van een bezoek aan de Newa stand.