WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie oktober 2015. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Onderzoek naar de verpompbaarheid van beton m.b.v. Schleibinger Sliper in CPI magazine 5-2015

Schleibinger Sliper
Medewerkers van de universiteit van Dresden hebben met behulp van de Schleibinger Sliper onderzoek gedaan naar de invloed van een betonsamenstelling in relatie tot de rheologische eigenschappen en de verpompbaarheid.


Wilt u meer informatie over rheometer Schleibinger Sliper? Klik op de afbeelding of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. rheometer Schleibinger Sliper of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Proceq Webinar over weerstandsmeter Proceq Resipod

Op 6 augustus 2015 heeft Proceq een tweetal live webinar's gehouden waarin de werking van weerstandsmeter Proceq Resipod werd behandeld. Via onderstaande links zijn beide webinar's terug te kijken via Youtube.

Proceq Webinar: Resistivity measurements for quality inspection of new structures.
Proceq Webinar: Resistivity measurements for quality inspection of new structures.

Proceq Webinar: Corrosion analysis of reinforced concrete structures
Proceq Webinar: Corrosion analysis of reinforced concrete structures

Proceq zal in de toekomst via webinar's de werking en toepassing van producten toelichten. Via onze website zullen wij u informeren wanneer deze webinar's plaatsvinden en welk onderwerp behandeld zal worden.

Meer informatie over weerstandsmeter Proceq Resipod? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website
www.newa.nl o.v.v. weerstandsmeter Proceq Resipod of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Betondag 2015
Betondag 2015


Op donderdag 19 november 2015 organiseert de betonvereniging de jaarlijkse Betondag in de Doelen, Rotterdam. De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van betonminnend Nederland en dit jaar zal Newa tijdens de Betonda
g aanwezig zijn op stand nummer 42.


Meer informatie over de Betondag 2015 kunt u vinden op: www.betondag.nl


Tot ziens op donderdag 19 november 2015 tijdens de Betondag 2015!