WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie juli 2015. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Levering Proceq Pundit PL-200/PE
Proceq Pundit PL-200PE

Wij zijn trots op het feit dat Newa, na een serie proefmetingen op diverse locaties, weer een Proceq Pundit PL-200/PE aan een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau heeft mogen leveren.

Ook dit gerenommeerde ingenieurs- en adviesbureau ziet voordeel in gebruik van ultrasoon pulse-echo metingen naast andere non-destructieve meettechnieken.


Proceq Pundit PL-200PE koffer
Proceq Pundit PL-200PE inhoud kofferWij wensen onze klant veel succes met het gebruik van de Proceq Pundit PL-200/PE!

Heeft u interesse in de toepassing van ultrasoon pulse-echo metingen met een Proceq Pundit PL-200/PE? Klik op een van de afbeeldingen of neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq PL-200/PE of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Nieuw bij Newa: De Newa kunststof kubusmal 150 mm

Newa kunststof kubusmal 150 mm


Vanaf heden uit voorraad leverbaar bij Newa:


Newa kunststof kubusmal vervaardigd uit hoge kwaliteit kunststof volgens EN12390-1, voor de vervaardiging van een proefstuk (kubus) met een riblengte van 150 mm. Ontkisten gebeurt met luchtdruk.
Introductie actie Newa kunststof kubusmal 150 mm
Looptijd introductieactie:van 01-06-2015 tot 31-07-2015
Prijs per stuk:€ 37,50 excl. BTW
Bij bestelling van 4 stuks Newa kunststof kubusmal 150 mm krijgt u gratis 2 extra Newa kunststof kubusmallen geleverd.
Bij bestelling van 8 stuks Newa kunststof kubusmal 150 mm krijgt u gratis 4 extra Newa kunststof kubusmallen geleverd.

Newa kunststof kubusmal 150 mm met deksel
Indien gewenst is een losse deksel voor de Newa kunststof kubusmal leverbaar. Deze zorgt voor een goede isolatie tijdens het verharden en is geproduceerd uit hetzelfde slijtvaste materiaal als de Newa kunststof kubusmal.

Meer informatie m.b.t. de Newa kunststof kubusmal? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Newa kunststof kubusmal of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Proceq Resipod webinar
Proceq Resipod webinar
Proceq webinars over de bepaling van de elektrische weerstand van beton voor corrosie analyse en het bepalen van de duurzaamheid.

Porositeit en permeabiliteit in combinatie met betondekking worden gezien als de meest kritische parameters welke een inspecteur in staat stellen om een inschatting te kunnen maken van een restlevensduur van een betonconstructie. De duurzaamheid van beton kan worden gedefinieerd als de mate van bestandheid van beton tegen de invloeden vanuit het milieu (weersinvloeden, agressieve stoffen of slijtage) waarin het zich bevindt zonder dat dit een invloed heeft op de gewenste technische eigenschappen.

In deze Proceq webinars zal een overzicht worden gegeven van de toepassingen vanuit twee oogpunten. En vanuit het oogpunt van kwaliteitscontrole voor nieuwbouw en n vanuit het oogpunt inspectie i.v.m. corrosie analyse op bestaande betonconstructies. De praktische aspecten van het uitvoeren van metingen en de interpretatie van de meetgegevens zullen worden gepresenteerd in relatie tot de internationale richtlijnen en gevestigde literatuur. Daarnaast zal worden gesproken over de voordelen welke voortvloeien uit het bepalen van de elektrische weerstand van beton als meetmethode.

Voor meer informatie over het Proceq Resipod webinar klikt u op de bovenstaande afbeelding.

Wilt u zich geheel kosteloos aanmelden voor het Proceq Resipod webinar? Klik dan op onderstaande afbeelding!
Banner inschrijven Proceq webinar