WEBSITE                   NIEUWS                   CONTACT
Geachte heer/mevrouw, 

Bij dezen ontvangt u het Newa News, editie juni 2015. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Newa team

Dag van de betontechnologie

Logo dag van de betontechnologie
Op donderdag 25 juni 2015 wordt in Eindhoven de eerste Dag van de Betontechnologie georganiseerd. Een dag die volledig in het teken zal staan van ons mooie bouwmateriaal beton. De dag wordt georganiseerd door de Betonvereniging, in samenwerking met Stutech, BFBN, Cement&BetonCentrum en VOBN en met ondersteuning van het Platform Betoniek.

Newa zal tijdens de eerste dag van de betontechnologie aanwezig zijn op de expositie.

Datum:
donderdag 25 juni 2015
Tijd:
van 12.00 uur tot 20.00 uur 
Locatie:
TU / Eindhoven, Parallelsessies in het techniekHuys te Veldhoven

Programma

De dag biedt een staalkaart van wat vandaag de dag zoal mogelijk is met beton. Zo zal de faculteit Bouwkunde van de TU Eindhoven een informatieplein inrichten waarop zal worden ingegaan op het 3D-printen met beton. Demo's, films en proefopstellingen rondom dit thema worden toegelicht door deskundigen.
Aansluitend staan diverse parallelle lezingen op het programma over uiteenlopende betontechnologische onderwerpen, gericht op ontwerp, uitvoering en technologie. In een plenair deel wordt teruggekoppeld uit de parallelsessies, worden vragen uit het publiek beantwoord en zal een futuristische blik op de (nabije) toekomst van de betontechnologie worden gegeven.

Vervolgens worden de diploma's uitgereikt aan de nieuwste lichting betontechnologen en de dag wordt ten slotte afgesloten met een opdracht aan de volgende Dag van de Betontechnologie.

Banner dag van de betontechnologie

Wilt u zich aanmelden voor de dag van de betontechnologie op 25 juni 2015 of wilt u meer informatie m.b.t. de dag van de betontechnologie? Klik dan op een van de afbeeldingen of neem contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. de dag van de betontechnologie of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Nieuw bij Newa: De Newa kunststof kubusmal 150 mm

Newa kunststof kubusmal 150 mm


Vanaf heden uit voorraad leverbaar bij Newa:


Newa kunststof kubusmal vervaardigd uit hoge kwaliteit kunststof volgens EN12390-1, voor de vervaardiging van een proefstuk (kubus) met een riblengte van 150 mm. Ontkisten gebeurt met luchtdruk.
Introductie actie Newa kunststof kubusmal 150 mm
Looptijd introductieactie:van 01-06-2015 tot 31-07-2015
Prijs per stuk:€ 37,50 excl. BTW
Bij bestelling van 4 stuks Newa kunststof kubusmal 150 mm krijgt u gratis 2 extra Newa kunststof kubusmallen geleverd.
Bij bestelling van 8 stuks Newa kunststof kubusmal 150 mm krijgt u gratis 4 extra Newa kunststof kubusmallen geleverd.

Newa kunststof kubusmal 150 mm met deksel
Indien gewenst is een losse deksel voor de Newa kunststof kubusmal leverbaar. Deze zorgt voor een goede isolatie tijdens het verharden en is geproduceerd uit hetzelfde slijtvaste materiaal als de Newa kunststof kubusmal.

Meer informatie m.b.t. de Newa kunststof kubusmal? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Newa kunststof kubusmal of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Water-cement factor meter Sono-WZ
Water-cement factor meter Sono-WZ

Met water-cement factor meter Sono-WZ is het mogelijk om door middel van metingen op basis van de TRIME radar technologie het watergehalte per m betonmortel en de water-cement factor van betonmortel, op ieder gewenste locatie, snel en nauwkeurig te bepalen. 

Water-cement factor meter Sono-WZ is het alternatief voor het langzame en omslachtige drogen met een warmtebron.

De innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde methode biedt vele mogelijkheden:
  • Nauwkeurige meting van het watergehalte per m betonmortel.
  • Eenvoudige bediening: De gebruiker steekt de Sono-WZ sonde 5 of 10 maal op verschillende plaatsen in de betonmortel, en na 1 2 minuten heeft u een nauwkeurig en betrouwbaar resultaat.
  • Water-cement factor meter Sono-WZ kan worden gebruikt voor zelf verdichtend beton, schoon beton, licht beton, zwaar beton en ander betonsoorten.
  • Water-cement factor meter Sono-WZ wordt geleverd voorzien van een universele kalibratie waardoor u er direct mee kunt gaan werken.
  • Door het degelijke en waterdichte ontwerp van water-cement factor meter Sono-WZ kan deze ook op de bouwplaats worden gebruikt.
Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. water-cement factor meter Sono-WZ of telefonisch via +31(0)13-5072000.