Logo Newa

          newa news          april 2015
In deze nieuwsbrief
Water-cement factor meter Sono-WZ
Volg Newa via Facebook
Materials 2015
Vochtmeter HD2 voor zand & grind
Links

Geachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

 Water-cement factor meter Sono-WZ : De water-cement factor meter voor betonmortel.

Water-cement factor meter Sono-WZ Met water-cement factor meter Sono-WZ is het mogelijk om door middel van metingen op basis van de TRIME radar technologie het watergehalte per m betonmortel en de water-cement factor van betonmortel, op ieder gewenste locatie, snel en nauwkeurig te bepalen. 

Water-cement factor meter Sono-WZ is het alternatief voor het langzame en omslachtige drogen met een warmtebron.


De innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde methode biedt vele mogelijkheden:

 • Nauwkeurige meting van het watergehalte per m betonmortel.
 • Eenvoudige bediening: De gebruiker steekt de Sono-WZ sonde 5 of 10 maal op verschillende plaatsen in de betonmortel, en na 1 2 minuten heeft u een nauwkeurig en betrouwbaar resultaat.
 • Water-cement factor meter Sono-WZ kan worden gebruikt voor zelf verdichtend beton, schoon beton, licht beton, zwaar beton en ander betonsoorten.
 • Water-cement factor meter Sono-WZ wordt geleverd voorzien van een universele kalibratie waardoor u er direct mee kunt gaan werken.
 • Door het degelijke en waterdichte ontwerp van water-cement factor meter Sono-WZ kan deze ook op de bouwplaats worden gebruikt.
Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nlvia onze website www.newa.nl o.v.v. water-cement factor meter Sono-WZ of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Newa te volgen via Facebook


Sinds kort is Newa te volgen via Facebook. Like ons en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

 

Newa aanwezig op Materials 2015

Logo Materials 2015

Op 22 en 23 april is Materials 2015, vakbeurs met congres, ht trefpunt voor professionals die betrokken zijn bij de keuze, het toepassen en (na)bewerken van materialen. Thema: Engineering the future!

 

Wat mag u verwachten van de derde editie?
 • Driehoek van materialen met focus op: properties - applications - solutions
 • Ruim 100 exposanten uit binnen- en buitenland
 • Uitgebreid congresprogramma met 42 lezingen
 • Paviljoens: aluminium & oppervlaktetechniek
 • Extra aandacht voor: automotive, civiele techniek/bouw, machinebouw en lucht- & ruimtevaart
 • Materialententoonstelling (lightweight & biobased) van MATERIA

Op donderdag 23 april van 14:15 tot 14:40 uur zal Wilfredo Perez van Proceq SA namens Newa een lezing houden in zaal 2 met als titel: Importance of Verification for Portable Hardness Testing and the relevance of International Standards.


Bezoek Newa op standnummer 72. Bezoekers kunnen zich gratis inschrijven via deze link.

 

Borg kwaliteit direct aan de bron - direct op de bouwplaats!

Vochtmeter HD2 voor znad & grindDit is geen probleem voor de twee pens meetsonde PICO 64 van vochtmeter HD2 voor metingen in zand, grind en andere toeslagstoffen welke meet met radar technologie.

 

Om een meting uit te voeren steekt u de meetsonde van vochtmeter HD2 in het materiaal en drukt op de startknop, vervolgens wordt binnen twee seconden de meetwaarde op het display getoond.

 

Voordelen van vochtmeter HD2:

 • Hoge nauwkeurigheid: vochtmeter HD2 meet nauwkeurig in zand, grind en andere toeslagstoffen.
 • De handzame meetsonde van vochtmeter HD2 heeft twee stevige meetpennen waardoor eenvoudig in zand, grind en andere toeslagstoffen gemeten kan worden.
 • Door de degelijke en waterdichte constructie is vochtmeter HD2 tevens in minder goede weersomstandigheden veilig te bedienen.
 • Voor het uitlezen van meetwaardes, het veranderen van instellingen of voor kalibratie doeleinden kan de meetsonde van vochtmeter HD2 aan een PC worden gekoppeld.

Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. vochtmeter HD2 of telefonisch via +31(0)13-5072000.