Logo Newa

          newa news         maart 2015
In deze nieuwsbrief
Rheometer Sliper
Volg Newa via Facebook
Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD
Links



Geachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

Rheometer Schleibinger Sliper - Voor het bepalen van de verpompbaarheid van beton 

Rheometer Schleibinger Sliper
"Kleine aanpassingen aan een betonsamenstelling kunnen een grote invloed hebben op de verpompbaarheid van beton en de leidingdruk tijdens het verpompen. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde hulpstoffen en toevoegingen om het water-en cementgehalte te verlagen een invloed hebben op de verpompbaarheid van beton". aldus betontechnoloog Dr. Knut Kasten van firma Putzmeister.
De nieuwe Schleibinger Sliper (SLIding Pipe RhEometeR), ontwikkeld door Putzmeister en geproduceerd door Schleibinger, biedt de gebruiker de mogelijkheid om op een snelle en eenvoudige wijze het "verpompgedrag" van beton (en eventuele andere materialen) in het laboratorium en op de bouwplaats te bepalen voordat het beton daadwerkelijk verpompt gaat worden. Door het gebruik van de Sliper kan de tijd en het geld wat nomaliter wordt besteed aan pomptesten worden bespaard. Tevens biedt deze nieuwe techniek een kwaliteitscontrole en geeft het een inzicht in het "verpompgedrag" van beton.
 

Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl ,  via onze website www.newa.nl o.v.v. Rheometer Schleibinger Sliper of telefonisch via +31(0)13-5072000.
Newa te volgen via Facebook


Sinds kort is Newa te volgen via Facebook. Like ons en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

 

Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD
Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD  
Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD is het nieuwste model binnen de Form + Test Beta-serie. Bij Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD geschiedt de beproeving volledig automatisch van inklemmen van het proefstuk tot het ontlasten van het proefstuk na breuk.

Voor het regelen van de automatische belastingssnelheid wordt Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD uitgerust met een hydraulisch aandrijfstation waarmee de belastingssnelheid in kN/seconde of N/mm˛/seconde wordt opgebouwd door het regelen van het toerental van de hydraulische pomp.

Het feit dat de hydraulische olie niet constant onder hoge druk staat heeft als voordelen dat de olie minder warm wordt, de beproevingsmachine beduidend stiller is, het volledige hydraulische systeem ontlast wordt en dat er geen problemen meer kunnen ontstaan met hydraulische ventielen.

Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl ,  via onze website www.newa.nl o.v.v. Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-AD of telefonisch via +31(0)13-5072000.