Logo Newa

          newa news       februari 2015
In deze nieuwsbrief
Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 Leeb
Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 portable Rockwell
Volg Newa via Facebook
Proceq metaalhardheid conversietabel
LinksGeachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, neem dan via e-mail, onze website of telefonisch contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

Nieuw: Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 Leeb

Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 LeebHardheidsmeter Proceq Equotip 550 is de meest veelzijdige, alles in één oplossing voor mobiele hardheidsmetingen. Het Leeb hardheidsprincipe is gebaseerd op de dynamische (terugslag) methode welke uitermate geschikt is voor het op locatie testen van grotere, zwaardere of reeds geïnstalleerde onderdelen.


In combinatie met de Proceq Equotip Rockwell sonde kan hardheidsmeter Proceq Equotip 550 worden uitgebreid met een traditionele statische Rockwell hardheidsmeting. Door middel van deze aanvulling kan op locatie direct een correlatie worden gemaakt tussen een hardheid in Leeb en een hardheid in Rockwell.
Screenshot hardheidsmeter Proceq Equotip 550 Youtube video
Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl ,  via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Equotip 550 Leeb of telefonisch via +31(0)13-5072000.
 
Nieuw: Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 portable Rockwell
Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 portable Rockwell
Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 is de meest veelzijdige, alles in één oplossing voor mobiele hardheidsmetingen. Het portable Rockwell hardheidsprincipe is gebaseerd op de traditionele stationaire Rockwell methode welke uitermate geschikt is voor het op locatie testen van kleine, dunne delen of profielen en buizen.

In combinatie met de Proceq Equotip Leeb slagapparaten kan hardheidsmeter Proceq Equotip 550 portable Rockwell worden uitgebreid met metingen volgens het Leeb hardheidsprincipe welke is gebaseerd op de dynamische (terugslag) methode. Door middel van deze aanvulling kan op locatie direct een correlatie worden gemaakt tussen een hardheid in Leeb en een hardheid in Rockwell.

Hardheidsmeter Proceq Equotip 550 portable Rockwell screenshot Youtube

Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl ,  via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Equotip 550 portable Rockwell of telefonisch via +31(0)13-5072000.

Newa te volgen via Facebook


Sinds kort is Newa te volgen via Facebook. Like ons en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

 

Proceq metaalhardheid conversietabel

De nieuwe Proceq metaal hardheidsconversietabel op A1 formaat (59.4 x 84.1 cm).
metaalhardheid conversietabel
Wilt u er een ontvangen? Laat uw gegevens achter via: www.newa.nl/contact o.v.v. Proceq metaalhardheid conversietabel en wij zullen er voor zorgen dat u, geheel kosteloos, een exemplaar ontvangt!