Logo Newa

          newa news     september 2014
In deze nieuwsbrief
Firmware update Proceq Pundit PL-2 serie
World of Technology & Science
Volg Newa via Facebook
LinksGeachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

Proceq introduceert de area scan en datalogging voor de Pundit PL-2 Serie

   Proceq Pundit PL-200PE update

Deze week heeft Proceq een forse firmware update voor de Proceq Pundit PL-200/PE beschikbaar gesteld aan bestaande gebruikers welke de functionaliteit en inzetbaarheid van de Proceq Pundit PL-200/PE vergroot. Uiteraard wordt deze firmware update kosteloos aangeboden aan alle gebruikers van de Proceq Pundit PL-200/PE.

 

  • De area scan mode geeft de gebruiker de mogelijkheid om de samenstelling van een bepaald deel van een constructie in een patroon in kaart te brengen
  • Data logging geeft de gebruiker de mogelijkheid om metingen over een langere periode te automatiseren.

Proceq Pundit PL-200PE update - screenshot settings
 

Met behulp van de data logging functionaliteit kan een meting over een langere periode worden ingesteld om bv. het binden van een cementgebonden mengsel te monitoren.

 

 

 


 

Area scan mode voor Proceq Pundit PL-200/PE


 

Proceq Pundit PL-200PE update - area scan mode

De area scan functionaliteit kan worden gebruikt in combinatie met wanddiktemetingen met de Proceq Pundit PL-200/PE. Deze combinatie van functionaliteiten geeft de gebruiker van de Proceq Pundit PL-200/PE de mogelijkheid om de samenstelling van een bepaald deel van een constructie in een patroon in kaart te brengen. De Proceq Pundit PL-200/PE met de area scan mode kan worden gebruikt om bv. de wanddikte van tunnel te bepalen volgens de Duitse RI-ZFP-TU richtlijn.

 

 

Hoe kunt u uw Proceq Pundit PL-200 instrument upgraden naar de laatste firmware versie?

Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl ,  via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Pundit PL-2 serie update of telefonisch via +31(0)13-5072000.

 
World of Technology & Science 
 
Van 30 september t/m 3 oktober neemt Newa deel aan World of Technology & Science.

De beurzen HET Instrument en Industrial Automation & Drives zijn opgegaan in deze nieuwe titel waardoor de grootste industriŽle beurs van de Benelux is ontstaan. Op World of Technology & Science komen vier werelden samen: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. Deze beurs biedt een breed aanbod van leveranciers en dienstverleners aan. Voor bezoekers uit de diverse industrieŽn en laboratoria geeft dat krachtige voordelen, die in ťťn dag intensief netwerken benut kunnen worden. 


Door u aan te melden voor een gratis beursbezoek heeft u naast toegang tot de vier werelden ook de mogelijkheid Industrial Processing, Macropak en de Industrial European Dairy Show te bezoeken. Deze industriebeurzen vinden tegelijkertijd plaats in de Jaarbeurs.


 

Bezoekers entree
Indien u zich niet vooraf registreert, bedraagt de entree € 19,- per bezoeker. Als deelnemer aan World of Technology & Science kunnen wij u, indien u zich aanmeldt via onderstaande bezoekers-registratielink, gratis toegang tot World of Technology & Science aanbieden. 
Voor gratis toegang tot World of Technology & Science klikt u op onderstaande afbeelding. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld ontvangt u per e-mail uw registratiebewijs met barcode. Deze wisselt u bij de entree van World of Technology & Science 2014 eenvoudig om voor uw persoonlijke toegangsbadge. Met deze badge heeft u toegang tot alle beurshallen en kunt u alle bedrijven van de zeven technologiebeurzen bezoeken.
 
World of Technology and Science
Wij ontmoeten u graag van 30 september t/m 3 oktober op standnummer 8E068.

Newa te volgen via Facebook


Sinds kort is Newa te volgen via Facebook. Like ons en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!