Logo Newa

          newa news       augustus 2014
In deze nieuwsbrief
Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-650
World of Technology & Science
Links


Geachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-650

  Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-650

Ontdek Proceq's nieuwste wapeningsdetector Profometer PM-650 met de unieke cross-line scan functie en analyse functionaliteiten.

 

Proceq Profometer PM-650 is een geavanceerde wapeningsdetector welke meer gebruiksmogelijkheden biedt t.o.v. Proceq Profometer PM-600 en Proceq Profometer PM-630 zoals de mogelijkheid om een cross-line scan uit te voeren.

 

Door het aanpassen van de offset en de gain (met behulp van de instelbare schaalverdeling op het touch screen platform) kan een bepaalde range van de signaalsterkte worden uitgelicht waardoor een eerste of tweede laag van de wapening duidelijker kan worden weergegeven.

Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-650  

Door op het scherm te tikken kunt u wisselen tussen een weergaven van de gemeten betondekking, de gemeten staafdiameter of de gemeten signaalsterkte.

 

Proceq Profometer PM-650

 

Nieuwe functionaliteiten ook beschikbaar op Proceq Profometer PM-600/PM-630

 

Proceq heeft alle wapeningsdetectoren uit de Profometer PM-6 serie voorzien van nieuwe functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om een afgesloten meting te heropenen en door te gaan met meten en de mogelijkheid om de positie van de sonde tijdens een meting aan te passen.

 

Dankzij de unieke online update functionaliteit van de Proceq wapeningsdetectoren uit de Profometer PM-6 serie kunnen klanten welke reeds in het bezit zijn van een wapeningsdetector uit de Profometer PM-6 serie na een door de gebruiker zelf uit te voeren kosteloze firmware update reeds gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten zoals omschreven.

 

Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-650


 

Een upgrade van een Proceq Profometer PM-600 naar een Proceq Profometer PM-630 of van een Proceq Profometer PM-630 naar een Proceq Profometer PM-650 is uiteraard ook mogelijk. Indien u hierin geÔnteresseerd bent kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Voor meer informatie klikt u op een van de afbeeldingen of neemt u contact op met een van onze medewerkers via info@newa.nl ,  via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Profometer PM-650 of telefonisch via +31(0)13-5072000.

 
World of Technology & Science 
 
Van 30 september t/m 3 oktober neemt Newa deel aan World of Technology & Science.

De beurzen HET Instrument en Industrial Automation & Drives zijn opgegaan in deze nieuwe titel waardoor de grootste industriŽle beurs van de Benelux is ontstaan. Op World of Technology & Science komen vier werelden samen: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. Deze beurs biedt een breed aanbod van leveranciers en dienstverleners aan. Voor bezoekers uit de diverse industrieŽn en laboratoria geeft dat krachtige voordelen, die in ťťn dag intensief netwerken benut kunnen worden. 


Door u aan te melden voor een gratis beursbezoek heeft u naast toegang tot de vier werelden ook de mogelijkheid Industrial Processing, Macropak en de Industrial European Dairy Show te bezoeken. Deze industriebeurzen vinden tegelijkertijd plaats in de Jaarbeurs.


 

Bezoekers entree
Indien u zich niet vooraf registreert, bedraagt de entree € 19,- per bezoeker. Als deelnemer aan World of Technology & Science kunnen wij u, indien u zich aanmeldt via onderstaande bezoekers-registratielink, gratis toegang tot World of Technology & Science aanbieden. 
Voor gratis toegang tot World of Technology & Science klik u op onderstaande afbeelding. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld ontvangt u per e-mail uw registratiebewijs met barcode. Deze wisselt u bij de entree van World of Technology & Science 2014 eenvoudig om voor uw persoonlijke toegangsbadge. Met deze badge heeft u toegang tot alle beurshallen en kunt u alle bedrijven van de zeven technologiebeurzen bezoeken.
 
World of Technology and Science
Wij ontmoeten u graag van 30 september t/m 3 oktober op standnummer 8E068.