Logo Newa

          newa news           juni 2014
In deze nieuwsbrief
Seminar "Het lokaliseren van objecten in beton"
Links

Geachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

Seminar "Het lokaliseren van objecten in beton"

  

Op 8 en 9 juli 2014 organiseert Newa een tweetal seminars met als onderwerp:

 

"Het lokaliseren van objecten in beton"

 

Het seminar op dinsdag 8 juli zal in het teken staan van algemeen non-destructief betononderzoek, met als speerpunt de nieuwe wapeningsdetectoren Proceq Profometer PM-600/PM-630.

 

Het seminar op woensdag 9 juli zal in het teken staan van algemeen non-destructief beton onderzoek, met als speerpunt ultrasoon beton onderzoek in diverse toepassingsmogelijkheden.

 

Onderstaand vindt u, als bijlage, een uitnodiging voor beide seminar dagen met daarin vermeld de planning. Voor meer informatie klikt u op onderstaande link:

 

Uitnodiging seminar: Het lokaliseren van objecten in beton.

 

Wanneer:           dinsdag 8 juli en woensdag 9 juli van 13:00 tot 17:00 uur

Waar:                Unieplaza

                         Multatulilaan 12

                         4103 NM Culemborg

 

U kunt zich inschrijven voor een van beide of voor beide seminar dagen. Voor deelname worden geen kosten in rekening gebracht. De presentaties zullen worden gehouden in de Engelse taal.

 

Inschrijven is mogelijk via info@newa.nl , via onze website www.newa.nl o.v.v. seminar of telefonisch via +31(0)13-5072000.