Logo Newa           
   newa news             mei 2014
In deze nieuwsbrief
Tecnotest gyrator
Betonproefhamer SilverSchmidt
World of Technology & Science
Links

Geachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa
Nieuw in ons leveringsprogramma: Tecnotest gyrator 

 

De geheel vernieuwde Tecnotest gyrator is opgebouwd vanuit een tweetal basisgedachten:
  1. De gyrator moet voldoen aan alle wereldwijd geldende standaarden.
  2. Alle mechanische en elektrische componenten moeten op een dusdanige wijze gemonteerd worden dat deze niet in contact kunnen komen met eventueel tijdens een verdichtingscyclus vrijkomende vloeistoffen.

Om aan deze basisgedachten te kunnen voldoen heeft Tecnotest er voor gekozen om een revolutionair andere ontwerpwijze te kiezen dan de huidige op de markt verkrijgbare gyratoren en alle componenten aan de bovenzijde van de beproevingsruimte te monteren.
Hierdoor ontstaat er een uitstekend functionerende gyrator op basis van de gekende Tecnotest "nothing to hide" traditie, waarin alle mechanische componenten (uiteraard met inachtneming van de geldende veiligheidseisen) zichtbaar en goed bereikbaar zijn.


Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Tecnotest gyrator of telefonisch via +31(0)13-5072000 
 
Druksterkte bepalen met betonproefhamer vs beproevingsmachine
 
World of Technology & Science 
 
Van 30 september t/m 3 oktober neemt Newa deel aan World of Technology & Science.

Met de co-locatie van Macropak, Industrial European Dairy Show en Industrial Processing ontstaat het grootste industriŽle trefpunt van Nederland. Dit biedt de bezoeker uit de industrie, zorg en wetenschap nog meer contactmogelijkheden. De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieŽn.

Bezoekers entree
Indien u zich niet vooraf registreert, bedraagt de entree € 19,- per bezoeker. Als deelnemer aan World of Technology & Science kunnen wij u, indien u zich aanmeldt via onderstaande bezoekers-registratielink, gratis toegang tot World of Technology & Science aanbieden. Voor gratis toegang tot World of Technology & Science klik u op onderstaande afbeelding.
 
 
World of Technology and Science