Logo Newa           
   newa news          maart 2014
In deze nieuwsbrief
Proceq Roadshow 2014
Materials 2014
World of Technology & Science
Links


 
Geachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa
Proceq roadshow van 24 t/m 28 maart 2014
Proceq roadshow
Van 24 t/m 28 maart 2014 organiseert Newa samen met een een aantal productspecialisten op het gebied van ultrasone meettechnieken van Proceq een roadshow in Nederland en BelgiŽ. 
De Proceq roadshow is een unieke gelegenheid om zonder kosten en zonder dat het u veel tijd kost uw vragen te stellen over Proceq apparatuur en de toegepaste meettechnieken.

Tijdens de Proceq roadshow demonstreren wij diverse apparatuur waaronder o.a.:
Indien u geÔnteresseerd bent in ťťn van de genoemde of andere Proceq producten komen wij met de productspecialisten van Proceq bij u langs voor het verzorgen van een uitvoerige uitleg en demonstratie, uiteraard alles geheel vrijblijvend en zonder kosten uwerzijds.

Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl  o.v.v. Proceq roadshow of telefonisch via +31(0)13-5072000.
 
Materials 2014

 

Op 16 en 17 april vindt de tweede editie van 'Materials, engineering & technology' in Veldhoven plaats. 

 

Tijdens deze unieke vakbeurs met congres worden de bezoekers geÔnformeerd en geÔnspireerd over: (nieuwe) materialen, warmtebehandeling, analysetechnieken, materiaalkarakterisering, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken, recycling, schaarste, schade-onderzoek en specialistische materiaal bewerkingen.


Zorg dat u er bij bent!

  • 120 exposanten uit binnen- en buitenland
  • 1.500 unieke bezoekers
  • 42 lezingen
  • Talrijke innovaties
  • Inspirerende materialen tentoonstelling van MATERIA

 Bezoek Newa op standnummer 87. Bezoekers kunnen zich gratis inschrijven via deze link. 

 
World of Technology & Science 
 
Van 30 september t/m 3 oktober neemt Newa deel aan World of Technology & Science.

Met de co-locatie van Macropak, Industrial European Dairy Show en Industrial Processing ontstaat het grootste industriŽle trefpunt van Nederland. Dit biedt de bezoeker uit de industrie, zorg en wetenschap nog meer contactmogelijkheden. De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieŽn.

Bezoekers entree
Indien u zich niet vooraf registreert, bedraagt de entree € 19,- per bezoeker. Als deelnemer aan World of Technology & Science kunnen wij u, indien u zich aanmeldt via onderstaande bezoekers-registratielink, gratis toegang tot World of Technology & Science aanbieden. Voor gratis toegang tot World of Technology & Science klik u op onderstaande afbeelding.
 
 
World of Technology and Science