Logo Newa           
   newa news        februari 2014
In deze nieuwsbrief
Proceq Roadshow 2014
Conferentie "Rheology of Building Materials"
Introductievideo Proceq Pundit PL-200 PE online!
LinksGeachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa
Proceq roadshow van 24 t/m 28 maart 2014
Proceq roadshow
Van 24 t/m 28 maart 2014 organiseert Newa samen met een een aantal productspecialisten op het gebied van ultrasone meettechnieken van Proceq een roadshow in Nederland en België. 
De Proceq roadshow is een unieke gelegenheid om zonder kosten en zonder dat het u veel tijd kost uw vragen te stellen over Proceq apparatuur en de toegepaste meettechnieken.

Tijdens de Proceq roadshow demonstreren wij diverse apparatuur waaronder o.a.:
Indien u geïnteresseerd bent in één van de genoemde of andere Proceq producten komen wij met de productspecialisten van Proceq bij u langs voor het verzorgen van een uitvoerige uitleg en demonstratie, uiteraard alles geheel vrijblijvend en zonder kosten uwerzijds.

Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl  o.v.v. Proceq roadshow of telefonisch via +31(0)13-5072000.
 
Conferentie "Rheology of Building Materials" 

 

Op 12 en 13 maart 2014 organiseert Newa in samenwerking met Schleibinger Testing Systems voor de 23e keer de conferentie "Rheology of Building Materials" op de University of Technology in Regensburg (Duitsland).

Tijdens deze conferentie zullen, op woensdag 12 maart, diverse presentaties worden gegeven over het meten en het controleren van de diverse eigenschappen van betonmortel, ultra hogesterktebeton, zelf verdichtende beton, staalvezelbeton en aan beton gelieerde materialen. Voor het volledige lezingenprogramma van 12 maart klikt u op een van de afbeeldingen of op deze link. 
  

   

 

Op donderdag 13 maart zal er en laboratorium workshop worden gehouden waarin diverse proeven uitgevoerd zullen worden.

Aan deelname aan de 23e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" zijn geen kosten verbonden. 

Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan dit tweedaagse evenement (slechts één dag deelnemen is ook mogelijk) kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. 23e editie van de conferentie "Rheology of Building Materials" of telefonisch via +31(0)13-5072000. 

 

Introductievideo Proceq Pundit PL-200 PE online!