Logo Newa           
   newa news         januari 2014
In deze nieuwsbrief
Demonstratie automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216
Proceq Pundit PL-200 PE
Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-630
Links


Geachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa
Demonstratie automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216 op locatie?
 
Hechtsterktemeter DY-2 Met de introductie van de automatische hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie heeft Proceq besloten om na jaren van trouwe dienst afscheid te nemen van de Proceq Dyna Z6/Z16 handbediende hechtsterktemeters. Nog een beperkt aantal hechtsterktemeters Proceq Dyna Z6/Z16 zijn leverbaar, echter betreft dit het uitverkopen van de bestaande magazijnvoorraad. Op = op!

Om u de werking van de automatische hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie te tonen beschikt Newa vanaf heden over een demonstratiemodel Proceq DY-216 automatische hechtsterktemeter en een demonstratie inrichting voor het daadwerkelijk uitvoeren van hechtsterktemetingen tot breuk. Op deze wijze kunnen wij u de werking van de automatische hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie, en de verschillen ten opzichte van de Proceq Dyna Z6/Z16 handbediende hechtsterktemeters, op een duidelijke wijze tonen.
Uiteraard is een demonstratie op een door u te bepalen locatie mogelijk. Indien op locatie, anders dan met behulp van onze demonstratie inrichting, daadwerkelijk proeven uitgevoerd dienen te worden, dient u deze proeven tot het uitvoeren van de hechtsterktemeting voor te bereiden.

Bent u geïnteresseerd in de werking van de automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216 en wenst een demonstratie op een door u te bepalen locatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via onze website www.newa.nl of stuur een e-mail naar info@newa.nl (o.v.v. demonstratie automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216) en wij nemen contact met u op.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via +31(0)13-5072000.
 
Ultrasoon test apparatuur - Proceq Pundit PL-200PE 
Proceq Pundit PL-200PE  
De Pundit PL-200PE maakt gebruik van state-of-the-art puls echo-technologie om ultrasoon
metingen ook toe te kunnen passen bij objecten waar de toegang wordt beperkt tot een enkele zijde. 


Het meetproces wordt ondersteund door diverse Proceq innovaties zoals geavanceerde echo-tracking en automatische bepaling van de snelheid. De A-scanmodus maakt directe analyse van het ruwe signaal mogelijk en de real-time B-scanmodus geeft een beeld van de doorsnede haaks op het te scannen oppervlak.
Hierdoor kan de gebruiker de wanddikte bepalen, onderhuidse afwijkingen zoals holle ruimtes lokaliseren, leidingen en wapeningsstaal lokaliseren en afwijkingen zoals grindnesten opsporen.
De bediening en optische feedback op de sonde zorgen voor een efficiëntere en gebruiksvriendelijkere meting.  

Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Pundit PL-200PE of telefonisch via +31(0)13-5072000. 

 

ConSensor - De nieuwe standaard in betonsterkte meting!
Wat is en wat kan ConSensor? ConSensor databox

Het systeem is eenvoudig: De sensor meet de temperatuur en geleidbaarheid waarna de gegevens worden opgeslagen in de DataBox. In de DataBox zit een GSM welke op vooraf ingestelde tijdstippen de meetgegevens via GPRS naar een centrale server stuurt. Op deze server draait software welke met de meetgegevens, en met de door de gebruiker ingevoerde projectgegevens, de sterkte op dat moment berekent en uiteraard alles netjes opslaat. Met één druk op de knop komt er een projectrapportage uit, welke kan worden afgedrukt, opgeslagen of verstuurd.

De meetgegevens kunnen ook worden opgehaald als Excel sheet of als XML bestand voor verdere verwerking. En als er geen internet is in de bouwkeet? Geen nood: via de server kan ook een SMS verstuurd worden naar de uitvoerder of andere betrokkenen, bijvoorbeeld als een vooraf bepaalde sterkte is bereikt. Ook kan er een SMS worden verstuurd op bepaalde tijden met de sterkte op dat moment. Het systeem berekent de sterkte op twee manieren: met de bekende gewogen rijpheid methode en aan de hand van de gemeten geleidbaarheid. Op deze manier heeft u optimale zekerheid over de actuele sterkte van uw product.
 
Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via onze website www.newa.nl o.v.v. ConSensor of telefonisch via +31(0)13-5072000.