Logo Newa           
   newa news       december 2013
In deze nieuwsbrief
Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-600
Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-630
Demonstratie automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216
LinksGeachte heer/mevrouw, 

Logo Newa Bij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze wijze willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa
Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-600 - Basismodel

 

Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-600 De lancering van wapeningsdetector Proceq Profometer PM-600, opvolger van de alom bekende Proceq Profometer 5+, is de eerste stap in de introductie van een volgende generatie wapeningsdetectoren op basis van het vernieuwde Proceq touch screen platform.

Proceq Profometer PM-600 is een geavanceerde wapeningsdetector voor nauwkeurige non-destructieve metingen van de betondekking, het bepalen van staafdiameters en het lokaliseren van wapeningsstaven op basis van het Eddy Current meetprincipe.

Proceq Profometer PM-600 is de eerste wapeningsdetector welke gebaseerd is op het nieuwe Proceq Touch screen platform. Het moderne touch screen geeft de gebruiker de mogelijkheid om, in real-time, de meting te volgen en, indien benodigd, direct instellingen te wijzigen. Het touch screen werkt op een ingebouwde lithium-ion batterij welke voldoende kracht heeft om een volledige werkdag metingen uit te voeren en deze metingen on-site te beoordelen.
 
Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@newa.nl, via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Profometer PM-600 of telefonisch via +31(0)13-5072000. 
 
 
Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-630 - Model voor line scanning en grote opervlakken 
  
Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-630
Proceq Profometer PM-630 is een geavanceerde wapeningsdetector welke meer gebruiksmogelijkheden biedt t.o.v. Proceq Profometer PM-600 zoals de mogelijkheid om een line-scan uit te voeren en te werken in de area scan mode.

Wapeningsdetector Proceq Profometer PM-630 is met name geschikt voor het in kaart brengen van de wapening van grotere oppervlakken zoals b.v. tunnels, wanden, bruggen of viaducten.

Proceq Profometer PM-630 is de tweede wapeningsdetector welke gebaseerd is op het nieuwe Proceq Touch screen platform. Het moderne touch screen geeft de gebruiker de mogelijkheid om, in real-time, de meting te volgen en, indien benodigd, direct instellingen te wijzigen. Het touch screen werkt op een ingebouwde lithium-ion batterij welke voldoende kracht heeft om een volledige werkdag metingen uit te voeren en deze metingen on-site te beoordelen.
 
Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via onze website www.newa.nl o.v.v. Proceq Profometer PM-630 of telefonisch via +31(0)13-5072000. 
 
 
Demonstratie automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216 op locatie?
 
Hechtsterktemeter DY-2 Met de introductie van de automatische hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie heeft Proceq besloten om na jaren van trouwe dienst afscheid te nemen van de Proceq Dyna Z6/Z16 handbediende hechtsterktemeters. Nog een beperkt aantal hechtsterktemeters Proceq Dyna Z6/Z16 zijn leverbaar, echter betreft dit het uitverkopen van de bestaande magazijnvoorraad. Op = op!

Om u de werking van de automatische hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie te tonen beschikt Newa vanaf heden over een demonstratiemodel Proceq DY-216 automatische hechtsterktemeter en een demonstratie inrichting voor het daadwerkelijk uitvoeren van hechtsterktemetingen tot breuk. Op deze wijze kunnen wij u de werking van de automatische hechtsterktemeters uit de Proceq DY-2 serie, en de verschillen ten opzichte van de Proceq Dyna Z6/Z16 handbediende hechtsterktemeters, op een duidelijke wijze tonen.
Uiteraard is een demonstratie op een door u te bepalen locatie mogelijk. Indien op locatie, anders dan met behulp van onze demonstratie inrichting, daadwerkelijk proeven uitgevoerd dienen te worden, dient u deze proeven tot het uitvoeren van de hechtsterktemeting voor te bereiden.

Bent u genteresseerd in de werking van de automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216 en wenst een demonstratie op een door u te bepalen locatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via onze website www.newa.nl of stuur een e-mail naar info@newa.nl (o.v.v. demonstratie automatische hechtsterktemeter Proceq DY-216) en wij nemen contact met u op.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via +31(0)13-5072000.