Logo Newa          
   newa news           april 2013
In deze nieuwsbrief
Nieuwe voeghardheidsmeter
Proefstukken verdichten op locatie?
Links


Geachte heer/mevrouw, 

Logo NewaBij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa
Newa presenteert:  De nieuwe voeghardheidsmeter

Voeghardheidsmeter
Na een lange periode van onzekerheid is er vanaf heden weer een voeghardheidsmeter leverbaar.

Pendelhamer Proceq OS-120 PM is een doorontwikkeling van de "oude" voeghardheidsmeter welke op een aantal punten aanzienlijk is verbeterd. Als gevolg van het feit dat pendelhamer Proceq OS-120 PM een doorontwikkeling is kunnen alle in de markt bekende voeghardheidklasseringen gebruikt blijven worden.
 
 
Voeghardheidsmeter Proceq OS-120 PM wordt geleverd inclusief carborundumsteen en draagkoffer.
 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via onze website www.newa.nl of telefonisch via +31(0)13-5072000. 

 

Proefstukken verdichten op locatie?

Triltafel 12 Volt Voor eenieder die op een bouwlocatie een proefstuk moet maken, wel een representatief proefstuk wilt maken en geen complete triltafel uit het laboratorium mee naar een bouwlocatie wilt nemen, hebben wij vanaf heden een ideale oplossing.

Een triltafel geschikt voor het verdichten van een proefstuk in een kunststof kubusmal (voor het vervaardigen van proefstukken 150 x 150 x 150 mm) voorzien van een 12 Volt stekker welke geschikt is om in een 12 Volt accessoireaansluiting van een auto te worden gebruikt.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via onze website www.newa.nl of telefonisch via +31(0)13-5072000.