Logo Newa           newa news         Oktober 
2012
In deze nieuwsbrief
Levering beproevingsmachine Triple H Concrete Products
Actie controlezeven
Levering beproevingsmachine MTS Curaçao
Proceq Roadshow
Links

Geachte heer/mevrouw, 

Logo NewaBij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

Levering Form + Test Delta 6 beproevingsmachine aan Triple H Concrete products Canada

 

Form + Test Delta 6-300 (1)
Form + Test Delta 6

De Canadese betonproducent Triple H Concrete Products was op zoek naar een beproevingsmachine voor het uitvoeren van buigproeven op betontegels van diverse afmetingen. Belangrijke eisen waren:

 

  • een zeer stabiel frame
  • grote nauwkeurigheid in een heel laag meetbereik
  • een maximaal bereik tot 200 kN
  • gebruiksvriendelijke software en dataverwerking
  • professionele ondersteuning en service.

 

Op de Amerikaanse en Canadese markt vonden zij niet de juiste "klik" met een leverancier en de aangeboden producten. Via een aantal Amerikaanse referenties kwamen zij bij Newa terecht. 

Na zorgvuldige inventarisatie van het eisenpakket en bestudering de Canadese CSA-standard heeft Newa de juiste machine aangeboden met een extra zware uitvoering van het machineframe en de mogelijkheid om in de toekomst te kunnen werken met elektronische krachtopnemers met diverse bereiken. 

 

Snel daarna kreeg Newa de opdracht voor een turn-key levering van een Form + Test beproevingsmachine Delta 6-200In juni 2012 is de beproevingsmachine door onze technische dienst naar volle tevredenheid van de klant inbedrijf genomen.

 

De klant schreef ons al na een paar weken:

Nu reeds is onze nieuwe beproevingsmachine een zeer belangrijke schakel in onze bedrijfsprocessen van productiebeheersing en kwaliteitsborging. Dit is een uitstekende investering!! 

 

Newa wenst Triple H concrete Products veel succes met het ontwikkelen van nieuwe producten met behulp van de door Newa geleverde Form + Test beproevingsmachine Delta 6-200!

 

Trilpe H Concrete Products
Triple H Concrete Products

 

Actie controlezeven


Controlezeven

Newa heeft de productie van haar controlezeven door een externe partij kritisch laten onderzoeken. Er zijn aanpassingen doorgevoerd op het gebied van inkoop van materialen, wijze van produceren en verpakking van elke afzonderlijke zeef.

  

Dit heeft geleid tot controlezeven Ø 200 mm, Ø 300 mm en Ø 350 mm van uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. 

 

Informeer nu geheel vrijblijvend naar onze sterk verlaagde prijzen! 

 

 

Levering Form + Test Beta 5-3000-H beproevingsmachine aan MTS Curaçao

Form + Test Beta 5-3000 H MTS Curacao
Form + Test Beta 5-3000-H
Naast beproevingsmachines voor kwaliteitscontrole in diverse takken van de industrie heeft Newa ook een complete programma van machines voor onderwijsdoeleinden.

 

In juli 2012 heeft Newa een Form + Test Beta 5-3000-H beproevingsmachine geleverd en in gebruik genomen
op de afdeling bouwkunde van een technische onderwijsinstelling op Curaçao.  

Omdat op dit moment de onderwijsbudgetten -ook op Curaçao - aanzienlijk onder druk staan was het onze opgave om binnen een beperkt budget een beproevingsmachine voor betonproducten te leveren geschikt voor technisch onderwijs.
 

 

Eisen die de onderwijsinstelling o.a. stelden zijn uitgebreide dataverwerking, eenvoudige bediening en boven alles veiligheid voor de studenten. 
Eind 2011 ontving Newa de opdracht voor een "all-in" levering, d.w.z. ontwerpen en bouwen van de machine, zeetransport+transport op Curaçao, opstellen ter plaatse, inbedrijfname en uitvoerige instructie van de leerkrachten.
 
Wij wensen onderwijsinstelling RK MTS en de leerlingen van RK MTS veel succes met Form + Test beproevingsmachine Beta 5-3000-H.
 
 
Proceq Roadshow
Proceq logo 
ROADSHOW

  

Van 5 t/m 9 november 2012 houden wij samen met een productspecialist van PROCEQ S.A. uit Zwitserland een ROADSHOW in Nederland en België. 
Tijdens deze ROADSHOW demonstreren wij diverse PROCEQ apparatuur, o.a.:
Indien u geïnteresseerd bent in één van de genoemde of overige Proceq producten komen wij met de productspecialist van PROCEQ S.A. uit Zwitserland bij u langs voor het verzorgen van een uitvoerige uitleg en demonstratie, uiteraard alles geheel vrijblijvend en zonder kosten uwerzijds.

Meldt uw belangstelling voor een bezoek telefonisch of via email en wij plannen in overleg met u een bezoek aan uw bedrijf.

Telefoon: +31(0)13-5072000
Email:      info@newa.nl

Dit is een unieke gelegenheid om zonder kosten en zonder dat het u veel tijd kost uw vragen te stellen over Proceq apparatuur.

Alle informatie over Proceq apparatuur vindt u op onze website www.newa.nl of www.proceq.com