Header Jan 11
ANNONSÖRER
Stöd våra annonsörer i SWEA Forum, swea.org, och SWEA-Nytt. 
 
.
Låt dem veta var du hittat annonsen - de bidrar till SWEAs verksamhet!
sponsor_title 


 

heimbold

electrolux

ericsson

 

handelsbanken

 

IKarrtini

 

lundsberg

 

malaiadventure

 

scania

 

Transpo

 

viking

 

SVERIGERESAN 2011

Medevi Brunn

Brunnssalongen (foto Farnsworth)

 

Den årliga Sverigeresan för Sweor går till vackra Östergötland! Vi kommer bo på anrika Medevi Brunn med anor från 1678 i en fantastisk kulturhistorisk miljö. Reservera 4-7 juli i almanackan! Inbjudan och program kommer finnas på webben den 1 mars.

 

ANSLAGSTAVLAN

NYA SN-REDAKTÖRER 

simpan
 Margaretta (Simpan)
Simpson 
ginga
 Ginga Sewerin-Olsson

Kontakta oss gärna på
sweanytt (at) swea.org

ÅSA LENA HAR ORDET

 
al_2011_01
Kära Sweor!

Jag hoppas att 2011 har börjat bra och önskar er alla en god fortsättning!

Året kommer att medföra nya utmaningar men också nya möjligheter för SWEA.

Det är mycket roligt och inspirerande att få arbeta tillsammans med er alla Sweor runt om i världen! Men vi behöver ännu fler nya och entusiastiska krafter, så jag hoppas att många av er vill engagera er aktivt på olika sätt i SWEAs mångfacetterade verksamhet.

Läs mer >>
 

Foto> Kerstin Alm
 
VM_logo


OBS! Anmälningstiden förlängd till 31 januari!

 

 

SWEAs Världsmöte i Kuala Lumpur!

 
Bara en enda gång tidigare har ALLA lokalavdelningar funnits på  plats i Asien för ett världsmöte och kringliggande program. Det var vid ett oförglömligt möte i Tokyo. Nu är det äntligen dags igen. Och denna gång äger dessutom SWEAs sju årliga regionmöten samtidigt rum.

 

SWEA Kuala Lumpur i Malaysia bjuder in till ett upplevelserikt besök i ett av Asiens mest spännande länder. Kan du någonsin bättre besöka ett SWEA-land än när lokala Sweor är researrangörer? SWEA är känt som världens bästa resebyrå!  Och Sweor är kända som världens bästa och trevligaste reskamrater. 

 
Roliga utflyktsmål och spännande efterresor erbjuds i kombination med SWEAs arbetsmöten där avdelningarnas representanter har ett digert program kring SWEAs kärna, mål och framtid, jämte livligt nätverkande. Alla intresserade Sweor är självklart välkomna att delta! 
 

Dessutom kommer intressanta talare informera om "Sverige i Asien" följt av en paneldiskussion och frågestund.

 

Välkommen till många upplevelser, återseenden och nya vänskaper!

Världsmötessidan >>

Programmet >>

Anmälningsblankett >> 

 

 

HÄLSNING  FRÅN SWEA KUALA LUMPUR

vm_grupp

Våra arrangörer i Kuala Lumpur: Maria, Anki, Lena, Madeleine, Linda, Anneli, Maria, Helen, Nilla. Lena och Nasha saknas på fotot. 

 

Den 16-20 mars går SWEAs världs- och regionmöten av stapeln. 

 

 

Varmt välkomna till Kuala Lumpur!  Vi har fortfarande plats för fler i vårt fullspäckade mötesprogram på femstjärniga JW Marriott Hotel och intressanta utflykter och aktiviteter i tropiska KL.

 
Ni kommer att få en fantastisk möjlighet att uppleva Kuala Lumpurs mångkulturella smältdegel där blankpolerade shoppinggallerior ligger ett stenkast ifrån stadens myllrande, doftande, stinkande, slamrande China Town. Vi har satt ihop ett program som ger er möjlighet att under fyra dagar få se och uppleva det bästa och mest intressanta som vår stad har att erbjuda. Allt från afternoon tea i kolonialmiljö till batikmålning, självklart en och annan cocktail vid hotellets pool och inte minst en pampig festmiddag. 


Efter mötet finns också två härliga efterresor att välja mellan. Livsnjutaren väljer några dagar på Langkawis vita stränder, medan den mer äventyrliga beger sig till Borneo där vi bland annat åker båt genom djungeln och ifrån första parkett får uppleva ett unikt djurliv. 

Anmälningstiden är förlängd till den 31 januari. 
 
Varmt välkomna! 

 

NASHA VÄLKOMNAR TILL KUALA LUMPUR

 
Möt Nasha Abdullah, en av organisatörerna av världsmötet i Kuala Lumpur. Efter drygt 20 år i Malaysia - varav tio med egen resebyrå - har hon de rätta kontakterna för att göra SWEA-dagarna så intressanta som möjligt.
SWEAs KOMMITTÉER SÖKER MEDLEMMAR NU!

(Bild: Regionernas representanter i Valberedningen)

 

SWEAs kommittéer söker medlemmar NU! Vid SWEA Internationals årsmöte i Kuala Lumpur fylls vakanser i SWEAs kommittéer. I dessa kan du medverka - och påverka - SWEAs internationella verksamhet. Dina erfarenheter, kunskaper och intressen kan vara till stor gagn för SWEA samtidigt som du har intressant och roligt samarbete med Sweor globalt.
 

 

Upprop! >>

 

Information om SWEAs kommitteer >> 

 

SWEA SÖKER

 

ÅSK

Nu är det hög tid att lämna in förslag på kandidater för Årets Svenska Kvinna 2011! Mottagaren skall vara en svensk kvinna som på ett utmärkande sätt lyft fram Sverige utomlands inom områden såsom kultur, mänskliga relationer, handel eller vetenskap. Hjälp oss att finna en värdig ÅSK 2011!
 
Läs mer>> 


 

Paskellstipendiet

Det är också dags att skicka in förslag på stipendiat till Sigrid Paskells Stipendium i Scenkonsterna, i år en ung, lovande stjärna inom instrumentalmusik. Känner ni någon yngre talangfull musiker värd SWEAs stöd och $10 000 så kontakta stipendiekommittén.
Läs mer>>
 

 
 
Besök www.swea.org och din lokalavdelnings hemsida OFTA
för senaste nytt!

SAMARBETSPARTNERS OCH SPONSORER

sponsors
swirl