KLICKA PÅ ANNONSEN
Karolinska Institutet

 ANNONSÖRER

Stöd våra annonsörer och sponsorer i SWEA Forum, SWEA-Nytt och på swea.org.

Låt dem veta var du hittat annonsen -- de bidrar till SWEAs verksamhet!
SPONSORER


 
 
 
ÅSA-LENA HAR ORDET

Kära Sweor!

En sommar går så fort förbi. Vi som varit i Sverige kan väl bara konstatera att det varit en fantastisk sommar med strålande sol och värme.

Först fick vi bevittna Kronprinsessparets vackra och innerliga bröllop, en fest för hela svenska folket. Sedan följde många SWEA evenemang; en resa till Hälsingland, luncher och middagar på sommarfagra platser runt om i Sverige. Sverigedagen, eller bör jag säga, Sverigedagarna ägde i år rum i Malmö. Ett minutiöst planerat och väl genomfört program...

Läs mer>>
Foto: Kerstin Alm

SWEA SVERIGES SOMMAR I HÄLSINGLAND

Underbara Hälsingland!

 

För en fullsatt buss nyfikna, glada och kunniga Sweor från olika avdelningar blev den traditionella Sverigeresan fylld med minnesvärda möten med varma, begåvade Hälsingebor, besök på berömda Hälsingegårdar, sagolikt vackra landskap, unika kulturskatter, gourmetmat både i fina matsalar och på fäbod!

Läs mer>>

Foto: Åsa Bujon
ÅRETS SVENSK PÅ SVIVs USA-KONFERENS

Annika Sörenstam Årets Svensk!

SVIVs mycket intressanta och innehållsrika program om hur svensk industri kan lyckas eller misslyckas i USA kröntes av en intervju med Annika Sörenstam, som mycket glad mottog utmärkelsen Årets Svensk 2010.

Läs mer>>

Foto: Kerstin Alm

SVERIGEDAGEN 2010 I MALMÖ
 

En av anledningarna till att jag bestämde mig för att årets korta sommarbesök skulle omfatta Sommarmiddagen i Malmö var för att det inte bara var en middag utan ett helt program som sträckte sig från en kväll till nästa. Det var toppen!
Läs mer>>

Foto: Kerstin Alm 

VÄRLDS- OCH REGIONMÖTET I KUALA LUMPUR

Hej kära Sweor!

Nu är programmet för SWEAs Världsmöte och Regionmöte klart. Vi kommer att erbjuda ett fullspäckat mötesprogram på Kuala Lumpurs femstjärniga JW Marriott Hotel och intressanta utflykter och aktiviteter i tropiska KL. Vi önskar er hjärtligt välkomna till SWEA VM 2011 och till Kuala Lumpur.


-- Maria Kjellberg Harkins, Ordförande SWEA Kuala Lumpur
Läs mer>>

SWEA SÖKER ADMINISTRATIV CHEF


SWEA fortsätter att utvecklas och vi söker nu en administrativ chef.
Vi har mottagit ett flertal intressanta ansökningar som vi nu efter ansökningstidens slut kommer att behandla. Läs mer>>  

SWEA SÖKER SEKRETERARE & SKATTMÄSTARE


 

SWEA söker sekreterare och skattmästare.

Uppdragen som sekreterare och skattmästare är på två år
med möjlighet till förlängning av mandatperioden. Mandatet börjar den 1 januari 2011 och löper till den 31 december 2012.

Skriftlig ansökan tillsammans med CV skall vara Kansliet tillhanda via e-post (office@swea.org) snarast, men senast den 15 november 2010.

SWEAs sekreterare, Barbro Westin, secretary(at)swea.org)
och skattmästare Anita Rhodes, treasurer(at)swea.org),
informerar gärna mer om posterna.

Läs mer>>

NYTT MEDLEMSREGISTER

VIKTIG INFORMATION om SWEAs nya medlemsgegister!

 

Den 7 oktober skickades allas privata inloggningskoder ut till SWEAs nya medlemsregister. Klicka på länken nedan för hitta all information du behöver för att kunna använda SWEAs nya medlemsregister.

--- Superusers och Utvecklingsgruppen

SWEA OCH SHIMA PÅ CONFIDENCEN


När årets Sigrid Paskells stipendiat Shima Niavarani, studsade, dansade, skuttade, hoppade, rullade in på scenen gick ett sus genom publiken och vi satt alla med ett stort varmt leende på läpparna. Shima tog oss alla med storm 

Läs mer>>

Foto: Kerstin Alm 

SIGRID PASKELLS STIPENDIUM

SWEA inbjuder alla medlemmar att skicka in förslag på kandidater till Sigrid Paskells Stipendium inom scenkonsterna, vilket i år utdelas i instrumentalmusik.
Läs mer>>

REDAKTÖR / LAYOUTANSVARIG FÖR SWEA-Nytt


 
Sonnie Waldemarsson
sweanytt (at) swea.org
swirl