Om du har svårigheter att läsa brevet eller ej får upp bilderna läs direkt på http://www.swea.org/sweanytt2006/2007/index.html

SWEAlogoSN
item4
asalenasn

Åsa-Lena har ordet

ikea

Kära Sweor i hela världen

Det är med stor glädje och ödmjukhet jag nu i egenskap av ordförande för SWEA International skickar en hälsning med en önskan om ett Gott Nytt SWEA-år till er alla.

Först och främst vill jag naturligtvis framföra ett varmt tack till Siv Svensson för hennes helhjärtade engagemang och arbete under sin tid som ordförande. Siv flyttar nu till Sverige och eftersom hon då börjar arbeta avgår hon i förtid och som vice tar jag över ordförandeskapet. SWEA är som vi vet i ständig förändring. Vi möts, flyttar, ses igen men med i bagaget har vi den världsvida vänskap som vi fått genom SWEA. Vi uppskattar det arbete Siv har genomfört, hennes positiva attityd och hennes vänskap. Med en önskan om allt gott för framtiden säger jag: Tack Siv!

Jag vill därefter tacka er alla varmt för det förtroende ni givit mig och ni kan vara förvissade om att jag ska göra mitt bästa för att försöka uppfylla era förväntningar. Det är dock skönt att kunna säga att jag inte står ensam. Tillsammans med mig står en mycket kompetent styrelse som jag redan har haft förmånen att få arbeta med. Vi kommer att göra vårt bästa för att förvalta, men även föra SWEA vidare och framåt. I detta sammanhang känns det väldigt roligt att meddela att vi i samband med ordförandeskiftet har fått en ny vice ordförande och det känns tryggt och bra att veta att Ninni Pettersson Wästberg, Stockholm, axlat den posten. Ninni var tidigare regionordförande i ÖEMA (Östra Europa, Mellanöstern, Afrika) och många av er känner henne kanske som tidigare redaktör för SWEA Forum. Välkommen Ninni! Vi har därför också fått en ny regionordförande i ÖEMA och det är med glädje jag även hälsar Ann Hespe, Dubai, välkommen till styrelsen.

Vidare finns alla ni i övriga befattningar, kommittéer, lokalstyrelser, naturligtvis vårt kansli, alla ni Sweor som arbetar i det tysta, ni som alltid finns där med kloka ideer och goda råd, redo att hjälpa till där det behövs. Det är detta engemang, arbete och känsla av gemenskap som gör SWEA till den unika förening som SWEA är.

Det sägs att ensam är stark. Betänk istället vad Benjamin Franklin sa när han 1776 skrev på Declaration of Independence: Yes, we must, indeed, all hang together or, most assuredly, we shall all hang separately.

Jag uppskattar er alla kunniga och engagerade Sweor och jag känner mig priviligierad att få den stora förmånen att få arbeta tillsammans med er alla för oss alla. Jag hoppas att vi ska lyckas utveckla vår kompetens och vårda vår vänskap så att vi även i fortsättningen får uppleva denna förmån och hur roligt det är att vara Swea.

Slutligen vill jag uppmana er alla att ta till vara på de tillfällen då ni kan möta vänner från hela världen och verkligen känna vilken betydelsefull länk SWEA är mellan svenska kvinnor från världens alla hörn. Världsmötet i Amsterdam äger rum den 18-22 april i år. Jag hoppas att ni känner hur välkomna ni är.

Med förhoppning om att få träffa er i SWEA-vimlet sänder jag de allra käraste hälsningar

Åsa-Lena Lööf

sonysmall2
BarbroOsher
SvNaringslivSM
svivlogo150
IsabyecSM
heimboldLogo
item29
item35a2
item34a
SWEA
Email Marketing by