Författarcoaching med gruppövningar i Sitges nära Barcelona 13-20 oktober 2008!
OBS! Kort anmälningstid!
Författarcoacherna Anna-Carin Collin och Ann Ljungberg
bjuder in till en "skrivarbubbla" i ett underbart hus
Hej,

Vi har fått möjligheten att hyra ett fantastiskt hus i Sitges, nära Barcelona i norra Spanien. Med sina fina terrasser, gemensamma utrymmen, pool och harmoniska sovrum är det ett perfekt ställe för en "skrivarbubbla" i form av för författarcoaching med gruppövningar! Vill du vara med?
 
Vi får plats den 13-20 oktober 2008. 
 
Eftersom vi måste bekräfta bokningen snabbt behöver vi din anmälan senast 10 maj. Vi har bara 6 deltagarplatser - först till kvarn!
 
 
Författarcoaching + gruppövningar

 
bordEn skrivarvecka för dig som vill få intensiv individuell coaching OCH träffa likasinnade. På förmiddagarna träffas vi i gruppen och har skrivövningar och textsamtal. På eftermiddagarna har du en timmes individuell coaching och egen tid för skrivande eller annat.
 
Coacherna läser din text (ca 100 sidor eller enligt överenskommelse) innan kursveckan. Några dagar efter kursen har vi ett uppföljningssamtal.
 
En dag mitt i veckan har vi ledigt. Följ med på en utflykt till Barcelona eller slappa/skriv på egen hand!
 
 
Coacherna är Ann Ljungberg och Anna-Carin Collin.
 
acAnna-Carin är utbildad skrivarpedagog och studerar på Psykosyntesakademin i Stockholm.
AC har arbetat med kommunikation i ett tjugotal år, som copywriter, webbproducent och manusskribent. NAFS, Sourze och Salka är skrivar
forum där hon har engagerat sig som redaktör och utvecklare. Hon är medförfattare till Skrivarkalendern, har just givit ut sin novellsamling "Vänsterprassel" och arbetar med en roman.

Som författarcoach är Anna-Carin ett stöd i din kreativa skrivarprocess, om du vill komma igång eller har fastnat på vägen.

Ann Ljungberg arbetar som förlagsredaktör, lektör och författarcoach och har medverkat till publicering av ca 50 annböcker. Hon är initiativtagare till Skrivarkalendern och har arrangerat skrivarresor utomlands de senaste 5 åren 

Som författarcoach är Ann din följeslagare och blåslampa för att skapa text som ger en stark läsupplevelse

Huset

 
poolHuset ligger på en bergsluttning, med närhet till naturen, alldeles invid den pittoreska konstnärsbyn Sitges och Medelhavet.
 
Här kan du slappa på någon av de sex terrasserna, bada i poolen, ta promenader i naturen eller ner till Sitges (20 minuter) Det finns även buss till byn och det är 30 minuter med tåg till Barcelona.
 
Du bor i dubbelrum eller enkelrum. Vi blir totalt 8 personer som delar på 4 badrum.
 
 rum
 
Även om du bor i dubbelrum finns det gott om utrymmen i huset att hitta en egen skrivarhörna. Trådlöst internet med din egen dator.
 
Frukost och lunch ingår och vi har tillgång till kök om vi vill laga middag själva. Annars finns det förstås gott om restauranger i Sitges.
 
utsikt
 
Huset är i tre våningar, ingen hiss.

 
Vad kostar det?
 
stol
Resan bokar du själv, från ca 1200 kr. (Vi ger gärna tips)
 
Boende med halvpension (frukost och lunch):
i dubbelrum - 2600 kr
i enkelrum - 3600 kr
 
Kursavgift - 4500 kr
(Kursavgiften inkluderar gruppövningar (ca 20 timmar) med kursmaterial, 5 timmar individuell coaching, förhandsläsning av upp till 100 sidor samt uppföljningssamtal efter kursen)
 
Totalpris blir alltså från 8300 kronor!
 
 
Anmälan - senast 10 maj!

 
Maila din anmälan till ann.ljungberg@alfbok.se
 
Vi behöver veta:
 
  • ditt namn, telefonnummer och postadress
  • vem du vill ha som coach (Anna-Carin eller Ann. Ange också om du kan tänka dig vem som helst av oss!)
  • om du vill ha dubbelrum eller enkelrum
  • om du har speciella matbehov pga allergier etc

Berätta också lite om ditt skrivarprojekt!

Betalningen delas upp i anmälningsavgift 1500 kr som betalas 30 maj och resterande kurs- och boendeavgift som betalas 1 oktober. 
 
Vi ser verkligen fram emot att få dela detta härliga hus under en skrivarvecka tillsammans!
 
Välkomna!
Anna-Carin & Ann