Θέσεις εργασίας | Για υποψηφίους | Για εργοδότες | Εκπαίδευση | Υπηρεσίες για HR | Franchise | Freelancer
christmas header
Το θέμα μας
 adv_man
"Μέχρι που θα έφτανες για να βρεις εργασία.."

Δημιούργησαμε το πρώτο μας διαφημιστικό Video. 
  
Δείτε το εδώ

Το Event του μήνα
Συνάντηση των μελών του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος

IpeΓια ακόμη μια φορά η συνάντηση των μελών του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος στέφθηκε με επιτυχία, αφού η ομιλία του κυρίου Δημήτρη Παπανικητόπουλου (Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας Response) ήταν συγκλονιστική και δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα, ώστε να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση πάνω στο θέμα της "Διοίκησης ομάδας σε περιόδους κρίσης".

Ο κύριος Παπανικήτοπουλος έδωσε μια άλλη διάσταση στην προσέγγιση του θέματος, αφού εξέπληξε τους παρευρισκομένους, παρουσιάζοντας τη συγκλονιστική ιστορία του Sir Ernest Shackleton.
Εκπαιδευτικά Νέα
Iconicon


Τιμητική Αποφοίτηση Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Αθήνα

Μέσα σε κλίμα χαράς και έντονης συγκίνησης η iConInternationalTraining και το CeMS- Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών γιόρτασαν πρόσφατα σε μια λαμπρή κοινή εκδήλωση την αποφοίτηση των σπουδαστών του UniversityofLeicester και του HeriotWattUniversity Εδιμβούργου, με τα οποία οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται επί σειρά ετών.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα 136 ατόμων (κυρίως εργαζομένων, στελεχών και ελεύθερων επαγγελματιών) που παρά τις λοιπές ασχολίες τους, κατάφεραν με επιτυχία να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους ως εξ' αποστάσεως σπουδαστές κορυφαίων αυθεντικών προγραμμάτων Βρετανικών Πανεπιστημίων και τιμούν την Ελλάδα με τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν σ' ένα ξένο πανεπιστημιακό σύστημα.


Η γωνιά του Συμβούλου


manpowerΓια έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η Manpower βράβευσε του καλύτερους εργαζόμενους προσωρινής απασχόλησης για το 2010 σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Baby Grand στο κέντρο της Αθήνας.

Ευκαιρίες Franchise

PizzaFanΗ PIZZAFAN είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizzadelivery από το 1996 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizzadelivery, εξυπηρετώντας από 54 καταστήματα 307 περιοχές, συνολικά.

Find Us

Find us on Facebook   View our profile on LinkedIn   Follow us on TwitterJoin Our Mailing List