Θέσεις εργασίας | Για υποψηφίους | Για εργοδότες | Εκπαίδευση | Υπηρεσίες για HR | Franchise | Freelancer
HEADER
Νοέμβριος   2010

Το θέμα μας

Η Career Planner ανακοινώνει τη λειτουργία της δικτυακής της πύλης www.CareerPlanner.gr που αποτελεί μια νέα προσέγγιση στον χώρο της αναζήτησης εργασίας.


Η δικτυακή πύλη www.CareerPlanner.gr δημιουργήθηκε με την βοήθεια του τμήματος web developing της εταιρείας RDC Informatics για να προσφέρει τόσο χρήσιμες πληροφορίες και λύσεις για την επαγγελματική σταδιοδρομία των υποψηφίων όσο και καινοτόμες ιδέες και χρήσιμα εργαλεία για τους επαγγελματίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
HR - Ο άνθρωπος των ανθρώπων μας..


MilonaΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση των μελών του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, με θέμα την Αποτελεσματική Διαχειρίση Καριέρας σε περίοδο κρίσεων. Προσκεκλημένη του Ινστιτούτου Πωλήσεων ήταν η κα Μάρθα Μυλωνά, πρόεδρος τα τελευταία τρία χρόνια του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και HR Director South Eastern Europe στον Όμιλο Επικοινωνίας OlympicDDB.

Η Κα Μυλωνά ανέπτυξε τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σε περίοδο κρίσεων, παρουσιάζοντας τις δυσκολίες μετακίνησης στελεχών από κλάδο σε κλάδο, καθώς και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για σταδιοδρομία στο εξωτερικό

 
Το Event του μήνα
Access MBA Tour στην Αθήνα

Mba
Η εκπαίδευση MBA είναι μόνο μια συνάντηση μακριά στην Εκδήλωση AccessMBA Ένας-προς-Έναν στην Αθήνα 23 Νοεμβρίου.

Tο AccessMBATour οργανώνει προσωπικές συναντήσεις των έμπειρων επαγγελματιών με τις παγκοσμίως κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων. Οι εκδηλώσεις Ένας-προς-Έναν είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία που ταιριάζει τις προδιαγραφές των υποψηφίων με τα κριτήρια εισαγωγής των σχολών επιχειρήσεων για να υπάρξει το απόλυτο ταίριασμα.

Εκπαιδευτικά Νέα
IST Collegeist_tran


Το ISTCollege ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς εργασίας

MSc in Organizational Psychology


Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2010. Το IST College παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των επιχειρήσεων προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 το πρωτοποριακό, μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Organizational Psychology στον τομέα των Ανθρωπιστικών Επιστημών.Το πρόγραμμα, του οποίου ο Βρετανικος τίτλος σπουδών συγκαταλάγεται μεταξύ των κορυφαίων πτυχίων ψυχολογίας στη Μεγάλη Βρετανία, απαντά στην σύγχρονη ανάγκη των εταιρειών για εκπαιδευμένα στελέχη που διασφαλίζουν με τις πρακτικές τους το καλό εργασιακό κλίμα και την καλή ψυχολογική διάθεση των εργαζομένων εντός και εκτός εργασιακού χώρου.


Η γωνιά του Συμβούλου


Randstad okΗ Isabelle Moser, HR Solutions Manager στην Randstad Hellas - Outplacement Specialist και Certified Coach φιλοξενείται από την Career Planner και αναπτύσσει την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων Outplacement

Ευκαιρίες Franchise

levis trΤο brand Levi'sŪ, εκφράζει το κλασικό αμερικάνικο στυλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Το πρώτο Levi'sŪ blue jean δημιουργήθηκε πριν από 137 χρόνια. Από την πρώτη στιγμή τα Levi'sŪ έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα jeans του κόσμου, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και τα οποία ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στυλ τους.

Υπηρεσίες για HR

SoftoneΓια την πλήρη και αξιόπιστη διαχείριση της μισθοδοτικής λειτουργίας η SoftOne έχει αναπτύξει την εφαρμογή Soft1 Μισθοδοσία που:

* Περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων.

*    Παρακολουθεί όλες τις σχέσεις εργασίας και σε συνεργασία με την ενότητα Soft1 Business Processes υποστηρίζει τη διαχείριση λειτουργιών διαχείρισης προσωπικού (Human Resources Management)

περισσότερα...

Find Us

Find us on Facebook   View our profile on LinkedIn   Follow us on TwitterJoin Our Mailing ListOFFer Footer