nysylogoblack

Challenge_headerελληνικά


Αγαπητοί φίλοι!

 

Καλή Ανοιξιάτικη Αρχή, και Καλή Επάνοδο στη ζωή μας μετά το Πάσχα.

 

Δεν θα ρωτήσω τι φάγατε, τι ήπιατε, πόσο άσκηση κάνατε και σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα το φυσικό, ενεργειακό, και ψυχικό σας σώμα. Ας πούμε μόνο απλά ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για μια καινούρια εκκίνηση.

 

 Είστε λοιπόν έτοιμοι να ξαναφέρετε το σώμα, την ενέργεια και το πνεύμα σας σε ΤΟΠ ΦΟΡΜΑ;

  

Από Τετάρτη μπαίνουμε όλοι σε ένα εντατικό πρόγραμμα

 

30 Day Challenge

30 Μέρες Άσκησης, Πρακτικής, Διατροφής, & Θετικής Σκέψης

  

Αρχίζουμε με τα 10 Κλειδιά της Επιτυχίας για Νου Υγιή εν Σώματι Υγιεί!

 

1. Αρχίζουμε γράφοντας το σκοπό μας για τις 30 Ημέρες.

Θέστε εσείς την έμπνευση ή το σκοπό που ταιριάζει στο πρόγραμμα και τη ζωή σας. Εμείς προτείνουμε... 

 

Yoga_Practice

2. 30 Μέρες με Καθημερινή Πρακτική.

Practice, Practice, Practice...� συμβουλεύουν όλοι οι μεγάλοι αθλητές και δάσκαλοι.

Πρόγραμμα Υοga, Pilates στο NYSY Studio με πακέτο απεριόριστων μαθημάτων -99€

Aν χάσετε μια μέρα πρακτικής, κάνετε λίγη πρακτική όπου βρίσκεστε.      

 

3. Προσθέτουμε και Αεροβική Άσκηση: Ζumba στο NYSY, ή τα Σαββατοκύριακα μπορούμε να σας κλείσουμε Athletic Outdoor Activities με τον Ντένης: Cross-fit στην παραλία, ή και canoe-cayak. Τηλεφωνείστε στη γραμματεία για συμμετοχή και κόστος στα προγράμματα του Ντένης.

 

4. Αποτοξίνωση: Ακολουθείστε τις συνταγές που σας στέλνουμε. Θα βρείτε και πληροφορίες/συνταγές στο ίντερνετ και σε βιβλία.

Δοκιμάστε τους χυμούς και τα ειδικά πιάτα στο Μενού Αποτοξίνωσης που ετοίμασε το Avocado Cafe για εμάς. FoodΕλαττώστε τις επεξεργασμένες τροφές και όσες περιέχουν συντηρητικά: ψωμί, άσπρο αλεύρι, ζυμαρικά, ζάχαρη και γλυκά, αναψυκτικά, και προϊόντα ζωικής προέλευσης. Αντικαταστήστε τα με φρέσκα λαχανικά, και φρούτα, χυμούς, και ότι έχει ζωντανή ζωτική ενέργεια. Δώστε σημασία στα χρώματα από τα φαγητά και ποτά που καταναλώνετε. Τα έντονα φυσικά χρώματα υποδηλώνουν περισσότερες βιταμίνες και ενέργεια (όπως το σπανάκι, η ρόκα, οι ντομάτες, τα παντζάρια, το καρπούζι, κλπ.)

Αν σας ενδιαφέρει να ακολουθήσετε τα Σατκάρμας/Γιογκικούς τρόπους             αποτοξίνωσης, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στη γραμματεία του NYSY.

 

zigaria5. Διατροφή & Βάρος: Ζυγίστε την κατάσταση, και αποφασίστε τι χρειάζεστε και πως θέλετε να είστε σε 30 μέρες. Οι γιατροί προτείνουν να χάσουμε βάρος και παραπανίσια κιλά, και οι Γιόγκι μας δείχνουν ότι μπορούμε να κόψουμε την ποσότητα της τροφής μας για να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια. Μετά από μια καλή αποτοξίνωση συνεχίστε με μια πιο υγιεινή διατροφή. Τρώτε φρέσκο-μαγειρεμένα φαγητά, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας για να συνδεθείτε με τη θεραπευτική ενέργεια της τροφής σας.

 

 

6. Κόψτε μια κακή συνήθεια για 30 ημέρες. (Όπως τη ζάχαρη ή το τσιγάρο.) Μπορείτε. Θα αισθανθείτε 100% καλύτερα σε ένα μήνα.

 

7. Προσθέστε κάτι ωραίο στο πρόγραμμα σας.

Σίγουρα υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνετε περισσότερο. Δημιουργείστε χώρο στο πρόγραμμα σας και κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί πραγματικά   (για παράδειγμα ποδήλατο στη θάλασσα τώρα που άνοιξε ο καιρός, ή διάβασμα βιβλίων με ισχυρά πνευματικά μηνύματα).

 

Smile8. Αρχίστε να σκέφτεστε πιο θετικά και αισιόδοξα.

Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μέσα μας, και μόνο εμείς μπορούμε να απελευθερώσουμε το Νου μας. Πάρτε αυτή την απόφαση: Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας ως προς κάτι που σας φέρνει δυσκολίες. Σε 30 μέρες η όλη στάση σας και το συναίσθημα σας ως προς το συγκεκριμένο θέμα θα έχει αλλάξει.

 

 

 

9. Κάντε διαλογισμό. Πως; Απλά δημιουργείστε κενό χρόνο στη ζωή σας: λίγο χρόνο χωρίς τηλεόραση, μουσική, κομπιούτερ, επικοινωνία. Δημιουργείστε στιγμές με ηρεμία όπου παρατηρούμε απλώς τι εμφανίζεται μέσα μας με υπομονή και επίγνωση. Η σύνδεση με αυτή τη συνειδητότητα που βρίσκεται πάντα εν δύναμη μέσα μας είναι λυτρωτική και απελευθερωτική.

 

10. Κρατείστε ένα ημερολόγιο όπου θα σημειώνετε το σκοπό σας, τις σκέψεις σας καθώς και ότι σας εμπνέει: ποιήματα, φιλοσοφικά αποφθέγματα, κλπ. Και βέβαια τις αλλαγές που παρατηρείτε. Εδώ θα συναντάτε και θα αφήνετε ελεύθερη την έμπνευση σας.

 

 

Σας περιμένουμε από Τετάρτη 25 Απριλίου να αρχίσουμε μαζί το πρόγραμμα

 30 Day Challenge

 30 Μέρες Άσκησης, Πρακτικής, Διατροφής, & Θετικής Σκέψης

  

Φέρτε τα αθλητικά σας ρούχα και το ημερολόγιο σας. Αρχίζουμε!

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Και σε 30 Μέρες θα βρεθούμε σε ένα ωραίο

Εορταστικό Φινάλε...

 

Σάββατο 26 Μαΐου:      Pilates Mat Marathon

Kυριακή 27 Μαΐου:      Yoga 108 Sun Salutations

                                     Latin Party @ Αvocado Caf�

 

Οι πιο αφοσιωμένοι μαθητές του 30 Day Challenge θα κερδίσουν:

 prize1

1ο Βραβείο: Best Pilates Challenge Student!

Ο πιο αφοσιωμένος μαθητής Pilates κερδίζει

1 μήνα απεριόριστα μαθήματα Pilates Εδάφους!

 
prize2

2ο Βραβείο: Best Yoga Challenge Student!

Ο πιο αφοσιωμένος μαθητής Γιόγκα κερδίζει

1 μήνα απεριόριστα μαθήματα Γιόγκα!

 

 

prize3

3ο Βραβείο: Best Avocado Client!

Ο καλύτερος πελάτης του Avocado, κερδίζει

1 υγιεινό γεύμα! 

  

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Σας περιμένουμε και όπως πάντα σας στηρίζουμε για να ξαναβρείτε τον καλύτερο σας εαυτό. Τον πιο όμορφο, γερό, υγιή, αισιόδοξο εαυτό σας!

 

Με αγάπη,

 

Βιβή, Eraj, και η ομάδα του NYSY Studios!

 

Team_new

 
recipes
Συνταγές Αποτοξίνωσης 

 

 

Για μια καλή αρχή στα βήματα της αποτοξίνωσης μετά το Πάσχα, το Avocado σας προτείνει να δοκιμάσετε αυτές τις 2 συνταγές που θα καθαρίσουν το σύστημα σας.

 

 

-- Go Green Cleanse Juice

 

 

25γρ μαϊδανός
65γρ μαρούλι
65γρ σπανάκι
1 μικρό κομμάτι τζίντζερ
1/3 φλούδα λεμονιού
1 πράσινο μήλο

Πλένουμε όλα τα συστατικά και μετά τα στίβουμε στον αποχυμωτή.
  

 

---Πιείτε το με άδειο στομάχι πριν το μεσημεριανό ή το απόγευμα και απολαύστε την αίσθηση ζωντάνιας & υγείας νιώθοντας την ενεργητική του δράση.

 

 

-- Mediterranean Breeze

 

 

1 κούπα κινόα

1/3 κούπας βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια

2 φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομένα

50γρ φύλλα μικρής αγκινάρας

1 κουταλιά σπόρους μουστάρδας

Χυμός από 1/2 λάιμ

1/4 φρέσκια πιπεριά τσίλι

Κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Παρασκευή
Βράζουμε το κινόα σε 2 κούπες νερό και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε σκεπασμένο έως ότου απορροφήσει όλο το νερό. Αναμιγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα σερβίρουμε στην κορυφή του κινόα.
 

 

 ---Είναι ένα ωραίο και υγιεινό πιάτο που μπορείτε να γευτείτε και να απολαύσετε το μεσημέρι ή σαν ένα ελαφρύ βραδυνό γεύμα.

 

 

 Καλή όρεξη και καλή αρχή!

 

 

 

 

  Like us on Facebook           Follow us on Twitter        Visit our blog