headerbekedef
 

Nieuwsbrief Wouter Beke                                                       februari 2011
Kampquiz 12 februari 2011

  

kampquizOp zaterdagavond 12 februari organiseert JONG CD&V Leopoldsburg-Heppen voor de eerste keer haar "Kampquiz": een quiz voor jong en oud, met een hapje en een drankje.

 

Plaats van het gebeuren is de gemeentelijke feestzaal, op de eerste verdieping van het gemeentehuis.
Inschrijven kan op www.duimers.be 

 

 

Korte terugblik op de nieuwjaarsreceptie 

nieuwjaarsreceptie15 januari vond onze lokale Nieuwjaarsreceptie plaats in Den 'Arties in de Priester Poppelaan. Wouter nam van de gelegenheid gebruik om zijn campagnemedewerkers te bedanken voor hun inzet.

 

De talrijke aanwezigen maakten er een geslaagde avond van doorspekt met gezellige babbels, lekkere hapjes en bruisende bubbels.  

 

Noteer alvast zaterdag 14 januari 2012 in uw agenda voor de receptie van volgend jaar, want samen maken wij er weer een geslaagde avond van.

Meer dan 20 jaar inzet voor onze partij: dankjewel Jean-Paul

 

jean-paul

Na 20 jaren trouw op post te zijn geweest als schepen van eerst cultuur en milieu, nadien openbare werken, leefmilieu,cultuur en ruimtelijke ordening om uiteindelijk af te sluiten als schepen van openbare werken, groenbeleid, milieu en mobiliteit, werd er binnen onze partij een schepenwissel doorgevoerd.

 

Na de verkiezingen van 2006 werd er afgesproken dat na 4 jaar Sara Verbeeck de fakkel zou overnemen van Jean-Paul Bogaerts. Zij legde onlangs de eed af als kersvers schepen van Sport, Milieu, Duurzaamheid en Onderwijs op woensdag 6 januari.

 

saraSara Verbeeck is bij jullie ook gekend als deeltijds medewerkster van Wouter Beke & bij de dienst Onthaalgezinnen.

Met deze schepenwissel is ook de gemiddelde leeftijd van het schepencollege naar 37 jaar gezakt, wat nu volgens sommigen het jongste college van Limburg is. 
Contactgegevens

 

Wouter Beke

Boterbloemstraat 20

3970 Leopoldsburg

tel.: 011/39 19 74 

e-mail: info@wouterbeke.be

website: www.wouterbeke.be