header Nahima Vvt
Nieuwsbrief juli 2010
We gaan er opnieuw tegenaan, dank u allemaal ! 
 

Ik heb op 6 juli samen met een hele reeks andere collega's opnieuw de eed mogen afleggen in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Samen met alle mandatarissen beloofde ik 'de grondwet na te leven', zodat het nieuwe parlement kon ge´nstalleerd worden.

Terloops, maar toch ook niet helemaal. De dag na mijn eedaflegging als volksvertegenwoordiger, kreeg ik een brief in de bus met als opschrift 'Ridder in de Leopoldsorde'. Ik was gewoon aangenaam verrast

dat ik bevorderd ben tot Ridder!

fotocampagenbedankingIk dank dat nieuwe mandaat in de Kamer, waar ik al zetelde van 2003 tot 2007, aan de inzet van vele militanten. Het was een korte maar intense campagne. Plakken, schrijven, bussen, borden zetten, flyeren aan markten en stations en zoveel meer. Ik kon steeds rekenen op hulp van heel wat vrienden en kennissen. Ook op u mocht ik beroep doen. En dat heeft dus geloond, want ik kreeg liefst 11.952 voorkeurstemmen. 

 
Zoveel helpende handen van zoveel mensen, dat doet echt deugd en geeft moed om er opnieuw volop tegenaan te gaan. Voor iedereen die me van zeer nabij hielp in het opzetten van de campagne, organsieerde ik een bedankingsfeestje op 30 juni. Het werd een gezellige avond waarbij, in de schaduw van het toekomstige MAS-museum op het Antwerpse Eilandje, kon worden bijgepraat bij een hapje en een drankje.
 
De partij deed het niet zo goed in de voorbije verkiezingen. Na drie opeenvolgende overwinningen, keken we nu aan tegen stemmenverlies. Wie ons kent, weet echter dat we zullen terugvechten. Nooit opgeven, is geen holle slogan. We hebben teveel politiek erfgoed, te  goede projecten en te goed politiek personeel om ons niet te herpakken.

Deze week vond de laatste plenaire zitting van dit werkjaar plaats. Daarna ga ik nog enkele dagen naar Burundi als waarnemer voor de verkiezingen en in augustus ga ik met vakantie, om er vanaf september weer met volle goesting en moed tegenaan te gaan.

 

Aan jullie allemaal, ook een fijne vakantie, en laat gerust verder van jullie horen, zoals jullie dat ook in het verleden deden.

 

Nahima

Nahima Lanjri
Paleis der Natie
1009 Brussel 
Tel: 02/501 70 42

Heeft U nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail of bel mij gerust.
Kent u nog mensen aan wie ik deze nieuwsbrief mag sturen? Geef mij een seintje.

 Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor de voorgaande nieuwsbrieven!