headerbekedef
 
Nieuwsbrief Wouter Beke                                                      mei 2009
Nieuw rusthuis in Leopoldsbrug
 
Veerle HeerenTijdens een brunch op donderdag 16 april kwam Vlaams minister van Welzijn Veerle Heeren tijdens haar bezoek aan rusthuis Fabiola in Leopoldsburg de goedkeuring van de subsidies meedelen voor het nieuwe woon- en zorgcentrum. Dit nieuwe rusthuis zal pal tegenover het bestaande rusthuis gebouwd worden en zal zeventig (ruime) kamers tellen. Eerder die dag werd er een bezoek gebracht aan dagcentrum 't Brugske, waar de plannen voor het bouwen van nieuwe woongelegenheden werd toegelicht.
Dertig puntenplan tegen financiŽle crisis

BankDe bijzondere parlementaire commissie betreffende de financiŽle en bankencrisis heeft de voorbije maanden grondig werk verricht. Voor de CD&V-commissieleden Wouter Beke, Hendrik Bogaert en Hugo Vandenberghe is het duidelijk: het financiŽle landschap moet grondig hervormd en het vertrouwen dringend hersteld worden. In het bijzonder op het vlak van toezicht, consumentenbescherming, kredietverlening, gestructureerde producten en financiŽle noodwetgeving. Zij werkten met het oog hierop dertig concrete voorstellen uit.
Tandemtocht Kom op Tegen Kanker
 
tandemOp zondag 26 april reed een hele groep fietsers ten voordele van Kom op Tegen Kanker van het atomium in Brussel tot aan de kanaalkom in Leopoldsburg.
Onder hen heel wat bekende Vlamingen, zoals Marcel Vanthilt, op de tandem! Ook Wouter Beke fietste mee! Hij zat onder andere met de Herseltse burgemeester op de fiets en zo werd de 100km fietstocht een geslaagd evenement!
Kijk regelmatig op de website  voor het laatste nieuws van Wouters politieke bezigheden.
Contactgegevens
 

Wouter Beke

CD&V-senaatsfractie

Paleis van de Natie, bureau 2124

Natieplein 1

1009 BRUSSEL

tel.: 02/501 76 22 

e-mail: info@wouterbeke.be