Nieuwsbriefkop
WSV Nautica Nieuwsbrief Zomer 2012
In deze nieuwsbrief:
Archief
Agenda
Social Media
Activiteiten agenda
Binnenkort jarig
Zomer
Ladies Day
Man Over Boord
Tennistoernooi
Woensdag spel activiteit
Vierdaagse
Haven Renovatie
25 Augustus
Foto Wedstrijd
Piet Krediet
 

Nieuwsbrief Archief

Op verzoek van vele leden is er een archief pagina gemaakt met daarop links naar eerder verschenen nieuwsbrieven. Dit archief is bereikbaar via deze link. 

AGENDA 

Ladies Day

Zaterdag 4 Augustus

 

Tennis Toernooi 

Zondag 5 Augustus 

 

Reddingsbrigade
Zaterdag 18 Augustus

Ter Land Ter Zee en in de Lucht
Zaterdag 25 augustus

Verlicht varen
Brielse Maas.
Zaterdag 25 augustus

Najaars ALV
Zaterdag 24 Nobember

Sinterklaas
Zondag 25 November

Kerstborrel
Zondag 16 December

Elke woensdag in juli en augustus om 17:30 een BBQ in het clubhuis en vanaf 19:00 een wekelijks wisselende Sportieve Club Activiteit.

Social Media 

Naast deze nieuwsbrief is Nautica ook actief op Facebook en Twitter. Om de privacy te garanderen kunnen uitsluitend (aspirant) leden "volgers" en "vrienden" worden. Gebruik de links in het blokje hieronder om je aan te melden.
 
Like us on Facebook   Follow us on Twitter
Activiteiten agenda
Klik hier voor een handig overzicht van alle activiteiten.
Binnenkort jarig:
3 Augustus
Jack Snijder

4 Augustus
M.H.Huibers

6 Augustus
M.A. Staas-Vreugdenhil
Kim van Tussenbroek
Bas H.C. Brinkman

9 Augustus
P.J.S. de Gier

12 Augustus
R. van Gasteren
E. Staas

13 Augustus
Maxime Ramsey

16 Augustus
P.J.M. de Gier
I. Offers-Groen

17 Augustus
G.S. van Tussenbroek
D.R.R. Apon

19 Augustus
Michael N.S. de Jong

20 Augustus
E.M. Kop-Roerade
A.M.van Rijn-Boers

21 Augustus
E. Struijk
G.T. Roerade
J.G. Broere-Heiwegen

23 Augustus
G.J. Endhoven

24 Augustus
H.J. Engelchor-van Gorp

25 Augustus
C.S. Apon-Danielse
Dailey D. But

26 Augustus
A.P. Balck
Ashley M. But
Dick Meijer
Bobbi Bakker

27 Augustus
N. Boers-Witzier

28 Augustus
J.W. Berwers
P. van Nieuwkerk

29 Augustus
Lars van der Heijden

Ook jarig. maar niet in deze lijst? Mail [email protected] 

WSV Nautica 

Visserijweg 7
3231 NE Brielle

Telefoon Clubhuis:
06-57928738
Telefoon Vereniging:
06-30015308

www.wsv-nautica.nl
[email protected] 

Eindelijk zomer....

Maar voor hoe lang? Afgelopen week hebben we eindelijk mogen genieten van zomerse temperaturen. Gisteren hebben onweer, harde wind, regel en zelfs hagel voor wat afkoeling gezorgd maar de verwachtingen voor komende week zijn weer hoopvol. Veel Nauticanen zijn met de boot weg waardoor het erg rustig is in de haven. Vanwege deze vakantie periode deze maand een korte nieuwsbrief.

Ladies Day,

Aanstaande zaterdag 4 augustus is Ladiesday. Vanaf het diner zijn ook "man en kind" welkom!

Opgeven voor het buffet kan nog tot aanstaande dinsdag 31 juli bij Chantal (06-22512145) of per e-mail  [email protected]. De kosten bedragen 12,50 voor volwassenen en 8,00 voor kinderen tot 12 jaar. Aansluitend aan het buffet is er een gezellige feestavond met een spectaculaire verrassings act

Man Over Boord 

MOB, de schrik van elke schipper. Op 18 augustus komt de reddingsbrigade van Vianen demonstraties en instructies geven op Nautica. 

 

In de ochtend worden er aan de hand van praktijkvoorbeelden instructies gegeven. Hoe benader ik een drenkeling, wat kan ik met een boei aan boord, hoe haal ik iemand veilig uit het water. Leden van Nautica kunnen hier actief aan deelnemen.

 

In de middag zal de reddingsbrigade zelf oefenen en krijgt hierbij de hulp van enkele Nauticanen en hun schepen. (zijn er vrijwilligers om hun schip te laten zinken?)

Tennistoernooi,

Inschrijven voor het Tennistoernooi van Zondag 5 Augustus kan tot vrijdag 3 augustus via  [email protected] of de lijst in het clubhuis. Inschrijving is alleen nog open voor dubbels. Afhankelijk van het aantal deelnemers begint het toernooi om 10:00 uur. Het speelschema en de tijdens hangt vanaf zaterdag in het clubhuis.

Woensdag Spel Activiteit,

Een groot aantal deelnemers waren present bij de woensdagavond spel activiteit. Een vijftal oud-Engelse Garden Games werden gepresenteerd. Het eerste deel van de avond werd besteed aan het uitproberen van de spellen. Na een lekker kopje koffie in het clubhuis werd gezamenlijk het "Croquet" spel gespeeld. In twee rondes werd uitgemaakt wie met de 1e plaatsen gingen strijken. Het waren Yvette (passant) en Peter van Dijk. Kortom, een gezellige clubavond met voor elk wat wils.

 

Aanstaande woensdag is er weer een nieuwe spel activiteit.

 

Vierdaagse Nijmegen,

5 Nauticanen hebben succesvol de vierdaagse van Nijmegen gelopen. Huib Dijkshoorn heeft voor de vijfde keer de 30 kilometer gelopen en Cindy Eekhoff heeft haar derde 40 kilometer kruisje op mogen halen. Tilly Middelburg, Renate Bouwhuis en Melina Eekhoff debuteerde succesvol op de 40 kilometer.

  4daagse

Haven renovatie,

Een delegatie van Nautica, bestaande uit Henk Abrahams, Maarten Koppert en Chris de Ruijter, zijn voor het eerste concrete gesprek over de havenrenovatie naar GZH geweest. De basis voor dit gesprek was de concepttekening met gewenste uitbreiding van de haven. Er is inmiddels feedback gekomen van dit gesprek welke in de loop van de maand augustus besproken gaat worden door het haven renovatie team en begin september is er een nieuwe afspraak met het GZH. Een uitgebreide update van de voortgang wordt geplaats in de volgende nieuwsbrief. De doelstelling is om tijdens de najaarsvergadering een "definitief" plan voor te leggen aan de leden.

 

25 augustus!

Zaterdag 25 augustus vinden overdag diverse activiteiten plaats in het kader van "Ter Land, Ter Zee en In De Lucht". Deze activiteiten zijn voor alle leeftijden en gevarieerd dus we verwachten een grote opkomst. 's Avonds is het jaarlijkse verlicht varen georganiseerd door VVV Brielle. We hopen dat veel Nautica schepen actief zullen deelnemen aan de afsluiting van het seizoen. De gondelvaart wordt afgesloten met vuurwerk en een gezellige voortzetting in het Clubhuis. 

Fotowedstrijd,

Vergeten we de fotowedstrijd niet? Iedereen wordt opgeroepen om mooie, hilarische, ondeugende of spectaculaire foto's te maken met als thema Nautica. Deze foto's moeten geprint worden ingeleverd bij Peter en Karoline. De winnaar van deze wedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens de kerstborrel op 16 december en krijgt een digitale foto camera.

Piet Krediet,

Er zijn gelukkig veel Nauticanen die op tijd hun clubhuisrekening betalen. Er zijn er echter ook een aantal die de rekening veel te hoog laten oplopen. Een verzoek van Peter en Karoline om wekelijks af te rekenen. Voor de mensen die willen pinnen is er een pinapparaat aangeschaft dus men hoeft niet meer naar Brielle om contant geld te gaan halen.