Logo BYAZ Nieuwsbrief
31 augustus 2010
vakantie andernos
Beste,

Voor de meesten van ons ligt de vakantie weer achter de rug en kunnen we er weer stevig tegenaan gaan.

De berichten in de media zijn hoopgevend. De files zijn langer en bedrijven werven weer aan. Dit zijn de eerste tekenen voor een herstellende en heroplevende economie. Ik hoop dat ook jouw bedrijf of organisatie gunstig evolueert en met hernieuwde energie aan de slag gaat.

Met een nieuw elan komen er ook nieuwe doelstellingen en targets. In deze nieuwsbrief wil ik je dan ook het verschil uitleggen tussen risico nemen en risico lopen. Verder ook nieuws over
BYAZ en een samenwerking met UBEON business experts.

Een nieuwe start betekent vaak groei en verandering. Hoewel beide met elkaar te maken hebben is het ene niet noodzakelijk een garantie voor het andere.

Veel leesplezier!

Peter Blokland

P.S. Nieuwsbrief 8/10 verschijnt op 21 september 2010

Beoordeel deze nieuwsbrief

Risico nemen en risico lopen zijn verschillende zaken! zonsondergang coudeville 3

Op het eerste zicht lijkt de titel gewoon op een semantische discussie en kan je het beschouwen als "zoeken naar spijkers op laag water". Het is echter van groot belang om het onderscheid te kunnen maken tussen "risico nemen" en "risico lopen" als je een optimaal resultaat wilt behalen!   Het courant taalgebruik en de gangbare interpretatie van deze twee termen, maakt het ons niet gemakkelijk om een risico altijd goed in te schatten en er de juiste conclusies uit te trekken. Een goed begrip van deze twee termen kan ons daarom helpen om hier met meer verstand van zaken over na te denken. ...     lees verder

Een nieuwe start, groei en verandering! Orleans at work

Groei en verandering zijn twee aspecten van hetzelfde proces, namelijk vooruit- gaan. Of het nu om en individueel geval, een organisatie of een land zoals BelgiŽ gaat, er zal altijd verandering nodig zijn om te groeien.  ... Lees verder

Diverse links


BYAZ Free Downloads
BYAZ-Coaching
BYAZ-Coaching Downloads
Coaching aanbod september 2010
Workshops Treinongeval

BYAZ is het aanbod van workshops volledig aan het herwerken.
Dichter bij huis en minder belastend in tijd zijn hierbij de leidraad.

Meer hierover stuur ik je binnenkort in een afzonderlijke mail!

 
Nieuwsbrief 7/10
Peter Blokland
In deze nieuwsbrief
Risico nemen en risico lopen
Groei en verandering
Diverse links
BYAZ workshops
BYAZ Nieuws

BYAZ Nieuws

in de kijker

Samenwerking met UBEON
Business Experts

BYAZ is een nieuwe samenwerking begonnen met ubeon.
ubeon is een samenwerkingsverband van ervaren business experten, die samenwerken om je hoogwaardige oplossingen aan te leveren en die de business performance van je bedrijf en organisatie verbeteren.
Door deze samenwerking kan BYAZ een ruimere dienstverlening bieden.


Wil je zeker deze nieuwsbrief blijven ontvangen: klik op

Join Our Mailing List
Vorige nieuwsbrieven

Archief BYAZ

Archief Constant Contact
GRATIS Coaching
Een coach helpt je om je doelen helder te krijgen en inzicht te verwerven over de weg die je moet gaan om deze doelen op een optimale manier te bereiken.
Wil jij helderheid bekomen over wat je wilt, maak dan vrijblijvend kennis met coaching, Stuur me een mailtje met je contactgegevens. Ik contacteer je daarna zo snel mogelijk voor een afspraak!

Meer info