Bamses Bollar
Nya t-shirts & dekaler! 
Minitavlor
 
Erbjudandet på minitavlor från Lee Ann Shepard gäller fortfarande! Minitavlorna är ca 15x15 cm och kostar nu 50 dollar istället för 70 dollar att beställa från konstnären.
 
Lee Ann målar alla våra fantastiska motiv som finns under Jennys Specialare längst upp i menyn. När en tavla är avmålad så finns det motivet sedan att beställa på alla fina produkter under just Jennys Specialare.

Ett perfekt tillfälle att beställa just din ras! På minitavlorna är det huvudporträtt som gäller. Maila mig på info@bamsesbollar.se så hjälper jag till med kontakten om ni vill beställa.

 

*****
 

Bidra med foto 
Vill ni inte beställa en tavla men bidra med fina foton som eventuellt kan målas av eller göras dekaler av etc så tar vi tacksamt emot det! Alla raser är av intresse, huvud som helfigur, i rörelse eller stilla, valp eller vuxen. Det viktiga är att det är rastypiska hundar samt att det är era egna foton.
 
Maila fotona i bra storlek till info@bamsesbollar.se Inte för smått! Jag mailar vidare och hör av mig till dig om någon av konstnärerna har förevigat någon av just dina hundar nu eller i framtiden.
 
Tusen tack på förhand för hjälpen!

 


***** 
 
 
 
Tjolahopp !
Hoppas att ni har det bra, fyrbenta som tvåbenta! Här ösregnar det idag och Snowie kom in för en liten stund sedan (innan jag hann se det) och beslöt sig för att torka sig på allt hon kom åt. Hon avslutade sin torkningsräd med att hoppa upp i sängen och bädda runt. Det är svårt att ha ett kliniskt rent hus med leonberger i huset...

Vi har ett nytt sortiment med siluettdekaler/magneter samt t-shirts! Dessutom är många nya raser utlagda under On Board bildekaler. Mer info nedan!
Nytt sortiment av dekaler! 
Siluettdekaler
Nu har vi lagt ut ett gäng nya bildekaler/magneter på sidan! Ni väljer själva om ni vill beställa magnet eller dekal och bland en stor mängd hundrassiluetter. Det finns två olika varianter, kika längst upp i det här nyhetsbrevet. Antingen med tassar eller hjärta. Dekalerna/magneterna sätts på utsidan av bilen och är ca 15 x 9 cm.
 
Just nu får ni 10% rabatt vid köp av två valfria siluettdekaler / magneter! Blanda som ni vill bland raser och varianter. Rabatten gäller till och med den 3 maj och dras av manuellt i efterhand. För att se alla raser som finns, klicka här: SILUETTDEKALER
 
Nytt sortiment av t-shirts!
Dogs Need Love Too 
Superfin t-shirt med rassiluett + texten "Dogs need love too"! T-shirten finns i herr (bilden) eller dammodell, i många olika färger, storlekar och raser.

T-shirtsen går även att beställa med kläderna under The Dogfather om ni vill samskicka för bättre portokostnad. Passa på nu att utöka garderoben inför det härliga väder som är på ingång!

Kolla in om just din ras finns här: BILLIONS KLÄDER
Fler raser utlagda
On Board bildekaler  
Ni har väl sett våra urtjusiga on board dekaler? Nya raser görs hela tiden och sen sist har följande raser blivit utlagda: australian cattle dog, american staffordshire terrier, australian stock dog / working kelpie, australisk terrier, bostonterrier, briard, chinese crested dog (puff och vanlig), dansk/svensk gårdshund, dogo canario, dvärgpinscher, dvärgschnauzer, irish softcoated wheaten terrier, irländsk terrier, irländsk varghund, japansk spets, keeshond, lapsk vallhund, mastiff, mastino napoletano, norfolkterrier, norsk lundehund, papillon, pinscher, samojedhund, schapedoes, schnauzer, shetland sheepdog, staffordshire bullterrier, tax (långhårig), welsh corgi cardigan med flera. Har säkert missat massor av dom nya =)

Dessa och många fler hittar ni under On Board dekaler
Det var allt för idag, hjärtligt välkomna för shopping! Tipsa gärna era vänner och besök gärna vår Facebooksida om ni har möjlighet till det.
 
Bamsekramar från Jenny, Dimma, Snowie & Shadow =)
Bamses Bollar
www.bamsesbollar.se