Logo Newa            newa news             mei 2012

Betonkennisdag 2012

Kom op donderdag 7 juni van vanaf 12:00 uur naar de Betonkennisdag in De Fabrique te Utrecht!

 

Na een tijd van de broekriem strak aanhalen, is het nu tijd om adem te halen. Wist u dat voor de meeste bedrijven de winst in 2012 vooral buiten de organisatie te vinden is? Het geld ligt op straat, maar hoe, wat en waar? Dat helpen we u graag onderzoeken. Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf om nieuwe markten aan te boren? Hoe kunt u door te investeren uw winst vergroten? Hoe kunt u met slimme vindingen nieuwe klanten aan uw bedrijf binden?

 

Voor een antwoord op deze en andere vragen nodigen we u graag uit op de Betonkennisdag, een dag die u niet mag missen!

 

Naast interessante lezingen van experts (o.a. Dhr. Ed Freriks van Beton@ over het meten van betonsterkteontwikkeling met ConSensor bij de aanleg van de 2e Waalbrug) uit de betonindustrie is er ook een informatiemarkt, waar Newa zich zal presenteren en u ervaringen uit kunt wisselen en meer te weten kunt komen over de laatste ontwikkelingen in de betonindustrie. 

 

Spoedcursus 'Netwerken: overschat of onderschat?!'

Om het netwerken te bevorderen bieden wij u aan het begin van de dag een spoedcursus netwerken aan met als thema 'Netwerken: overschat of onderschat?!' De 'lessons learned' kunt u dan direct in de praktijk toepassen. Deze sessie wordt verzorgd door competentieworkshop.nl.

  

Kom dus naar de Betonkennisdag! Een interessant lezingenprogramma, een heerlijk buffet, plus voldoende gelegenheid tot netwerken, maken de Betonkennisdag tot een dag die u niet mag missen! Schrijf u nu in via  het inschrijfformulier. Toegang is gratis! 

 

Tot ziens op donderdag 7 juni in De Fabrique te Utrecht!!