Logo Newa           newa news        December 2011
In deze nieuwsbrief
Met de ConSensor de Waal over
Update website www.consensor.eu
Bereikbaarheid tijdens feestdagen
Links
Geachte heer/mevrouw, 

Logo NewaBij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

Met de ConSensor de Waal over.

Bouw 2e Waalbrug  

Rijkswaterstaat realiseert voor het weggedeelte A50 Ewijk-Valburg een verbreding van de weg in beide richtingen van 2x2 naar 2x4 rijstroken en een vluchtstrook in beide richtingen. Hiervoor is de extra brug over de Waal (ten westen van de bestaande) voorzien.  

 

Deze wordt gebouwd door de combinatie Waalkoppel, een combinatie die bestaat uit: Mobilis, Dywidag en van Gelder. Hierbij maakt de Duitse aannemer Dywidag, in samenwerking met betontechnologisch adviesbureau Beton@, gebruik van ConSensor om aan te tonen dat de juiste betonsterkte is behaald om te kunnen spannen zodat het brugdeel verschoven kan worden. Door aan beide zijden van de Waal op meerdere punten in de constructie met ConSensor te meten wordt de sterkteontwikkeling nauwgezet gevolgd en wordt de bouwtijd geoptimaliseerd.
 
Voor meer informatie over dit project kunt u de afbeelding of op deze link klikken.
 

Uiteraard kunt u voor meer informatie over ConSensor of een van onze andere producten contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Update www.consensor.eu

Update www.consensor.eu  

Op 6 december 2011 (tussen 9 en 12 uur) wordt een wijziging doorgevoerd in de opbouw van de website www.consensor.eu.

Wat is het voordeel van de aanpassingen?

Tot nu toe waren er twee soorten gebruikers met ieder hun eigen omgeving op de website: Beton Laboratoria voor het maken van ijklijnen en Aannemers voor het meten op de bouwplaats.
Deze indeling blijkt niet optimaal omdat het regelmatig voorkomt dat een betoncentrale een meting voor een aannemer uit voert of dat zowel het maken van een ijklijn als het uitvoeren van een meting door een gebruiker worden uitgevoerd zoals bij b.v. een betonwarenfabriek.
Gebruikers met twee accounts, als Lab en als Aannemer moesten door de dealer hun databoxen van het ene account naar het andere laten overzetten. Dat bleek in de praktijk niet functioneel. Ook dat hoeft niet meer na deze wijziging.  

Voor meer informatie over dit project kunt u de afbeelding of op deze link klikken.
 

Uiteraard kunt u voor meer informatie over ConSensor of een van onze andere producten contact opnemen met een van onze medewerkers.

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Velen van u zullen in de periode rondom en tijdens de feestdagen samen met familie en vrienden genieten van een aantal vrije dagen.

Maar dit geldt niet voor iedereen. Ook tijdens deze dagen zijn er projecten en werkzaamheden die gewoon doorgaan. Daarom kunt u ook in deze periode op ons rekenen en zijn wij op alle werkdagen aanwezig en normaal bereikbaar via e-mail en per telefoon.

Rest ons u via deze weg prettige kerstdagen, een goede jaarwisseling en een goed 2012 te wensen.