Logo Newa           newa news               mei 2010
In deze nieuwsbrief
ConSensor succesvol gebruikt onder extreme omstandigheden.
Vochtmeter Proceq Hygropin.
Twitter @newa_nl
Links
Geachte heer/mevrouw, 

Logo NewaBij dezen ontvangt u een uitgave van het
Newa News. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Mocht u naar aanleiding van een van de genoemde onderwerpen vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Newa

ConSensor succesvol gebruikt onder extreme omstandigheden

 

Ballast Nedam EemshavenBallast Nedam bouwt de betonnen fundering voor de nieuwbouw van de Nuon energiecentrale in de Eemshaven. Bij dit betonwerk is het belangrijk dat er geen scheurvorming ontstaat door de temperatuurgradiŽnten die tijdens het verharden van het beton ontstaan. Daarom zijn temperatuurmetingen in het beton zeer belangrijk.

 

 

De ConSensor is een aantal keer ingezet. Ter voorbereiding zijn, bij de Oost-Groninger Betoncentrale, ijklijnen voor sterktemetingen volgens zowel de rijpheidmethode als de elektrische geleidbaarheid methode opgesteld. Met de ConSensor gaat dit nagenoeg geheel automatisch. Met deze ijklijnen kon in de Eemshaven de sterkteontwikkeling van het beton gevolgd worden. De installatie van de sensoren op diverse plaatsen in de constructie was snel en eenvoudig. De sensoren bleken robuust en de metingen zijn ondanks de ruige omstandigheden goed verlopen.

 

Voor meer informatie over dit project kunt u, door op onderstaande link te klikken, op onze website de application note van dit project downloaden. Link: Application note Ballast Nedam

 

Uiteraard kunt u voor meer informatie over ConSensor of een van onze andere producten contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Proceq Hygropin

 

Overtollig vocht in beton kan fataal zijn voor een Proceq Hygropin

vervolgbehandeling zoals het aanbrengen van een coating of een vloerbedekking.

Om te voorkomen dat er grote schade ontstaat als gevolg van achtergebleven vocht in beton heeft Proceq de Hygropin ontwikkeld.

 

De Hygropin is de perfecte oplossing voor het lokaliseren, controleren en monitoren van vocht in beton. Dankzij de kleine en snelle sensor van de Hygropin is het lokaliseren van vocht sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren.

 

Klik voor meer informatie over de Proceq Hygropin op de afbeelding of op

deze link.

 

Volg @Newa_nl op Twitter

Newa is ook actief op Twitter. Volg ons via @newa_nl of klik op de onderstaande afbeelding voor een directe link.

Twitter